Ja pirms nedēļas bija Latvijas blogāres apskats ar numuru 1, tad tagad ir kārta numuram 2.

Pagaidām vēl nekas nemainās- cik nu blogus zinu, atrodu, uzraujos, tik arī mēģinu pieminēt šajā apskatā. Ja kādu nepieminu, tad tādu blogu nezinu, neatceros vai neesmu uzrāvies (komentāros var to atgādināt).

Kas tad nu par šo nedēļu ir noticis?

Sāksim ar grāmatām. Pagājušajā nedēļā plauktos parādījās Asinszāles triptiha otrā grāmata- par to vēsta gan Asmo, gan Andris. Abas atsauksmes saka, ka grāmata jālasa un arī jāgaida trešā grāmata.

Gadījumā, ja bail no jaunām un nezināmām grāmatām, tad pie Spīganas var palasīt par klasiku- Mušu valdnieks. Bet, ja nu galīgi nevelk uz daiļliteratūru, tad Anda iesaka smelties iedvesmu fotogrāfēšanai un lasīšanai par fotogrāfēšanu.

Ja fotogrāfēšana ir jau apgūta, tad var domāt par ceļošanu, lai būtu ko iemūžināt fotogrāfijās- Zaigars blogā var aplūkot gan Londonas, gan Madeiras burtus un bildes. Ja tas ir par tālu, tad Kazha mums piedāvā aplūkot Sāmsalu un uzzināt, ko igaunietes atbild uz jautājumu ”Vai līdz Tallinai ir tālu?”.

Protams, ir arī tādi, kuriem Sāmsala, Londona un Madeira ir par tuvu. Tiem tad jāielūkojas Āzijas apceļotāju Kaspara un Unas blogos- būs gan Honkonga, gan Honkongas Disnejlenda un arī padomraksts tiem, kuri plāno doties uz Honkongu.

Ja nu nav doma izbraukt no Latvijas, tad var smelties pozitīvu starojumu no jakadelas bloga– burtu un bilžu apkopojums par jūnija mēnesi- bērnudārzs, gadatirgus, vēstules uz pelēka fona…. Tā sirsnīgi un mīļi.

Tiem, kuri ceļ māju, nav laika ceļot. Jo jāceļ taču māja! gimenesmaja.wordpress.com rāda gan dabā nosprausto grīdu, gan piedāvā piedalīties objekta apsargāšanas izvēlē.

Nav iedvesma ceļot? Nav iedvesma būvēt māju? Nav vispār iedvesma? Tad varbūt jums jāizlasa Daiņa pārdomas par iedvesmas pazušanu un varbūt noderēs kāds padoms par tās atjaunošanu.

Ja ar iedvesmu viss ir kārtībā, bet gribās atminēt Ventspils vēlētāju noslēpumu, tad… Pag, nemaz nezināji, ka tāds eksistē? Hmm… Ritvaram ir gan atminētais noslēpums, gan uzzīmēta karte.

Tagad ir laiks, kad sports ir mazliet aktuālāks nekā parasti. Tiesa gan- tas ir futbols. Bet futbolu spēlē stadionos un Brazīlijā. Pie mums spēlē rokasbumbu un uz asfalta. Jautāsiet- vai tā var? Raikons saka, ka var. Un pat aicina pieteikties uz handbola streetbolu.

Ja visi šie boli ne pārāk uzrunā, tad var pamēģināt savus spēkus lugu atminēšanā. Vai arī aplūkot kinoteikumi.lv apkopoto labās un sliktās maija filmas. Vai kopā ar kinokults.lv gatavoties uz nākamo kinoblegeri seansu- Transformeri. Pie reizes izlasot, kas tad bija redzams iepriekšējā (Par šefpavāru).

Runājot par šefpavārēšanu- grillēšanas sezonas kulminācijas priekšvakarā cilvēci parasti satrauc divas lietas- kāda ir labākā šašliku recepte un veģetārieši. Par pirmo vēl neviens neko (pamatīga nolaidība), bet par otro var palasīt redstar7.wordpress.com blogā.

Var jau būt, ka tev šīs gaļas un negaļas lietas vēl nav aktuālas un meklē jaunu tālruni? Varbūt fotoaparātu? Varbūt labāk abus divus kopā? Tas ir- nevis atsevišķi kopā , bet pavisam kopā. Nu tādu kā Ivara blogā pieminēto Samsung Galaxy K Zoom.

”Pastāvēs kas mainīsies” teica Rainis. ”…bet tikai tas, kas mainīsies labi” nodomāja Mr.Serge, kura rakstā aplūkota, viņaprāt, ne tā veiksmīgākā logo/galvas maiņa.

Jānobeidz laikam ar modi- Agnese piedāvā nelielu (patiesībā lielu un pēc skaita jau otro) ieskatu Latvijas Mākslas akadēmijas Modes nodaļas diplomdarbu skatē un Noralle sniedz iespēju ieskatītes 70to gadu modē- Dumpis buduārā.

Uz tikšanos apskatā #3.