Lai nebūtu tā, ka vienu nedēļu no blogāres apskata izlaižu, tad apvienoju divas nedēļas vienā apskatā. Vienkārši sanāca mazs, neplānots atvaļinājums no interneta lietām.
Tad nu tā, kas par šīm divām nedēļām ir noticies? Ja neskaita manus piedzīvojumus meklējot jaunus blogus sarakstam, tad nekas īpašs. Vēl dažus atradu, bet tos pievienošu nākamajā nedēļā. Lai šie nostājas un tauta pagūst iepazīties.

Tālāk viss kā parasti- lasām, klikšķam, komentējam.

Laikam jāsāk ar kaut ko ziemīgu, jo izskatās, ka 2015./2016.sezonas ziema ir galā. Galā ir arī jezga ar tvitera lietošanu latviešu valodā– var mierīgi rakstīt un neiespringt par ”w vai v?”, ”1 t vai 2 t?”. Ar valdības stiķēšanu gan vēl nav galā, bet pārdomas var pārdomāt.

Apetelīgākie blogi arī šoreiz pacentušies ar iepriecinājumu mūsu barības sistēmai. Bet vispirms par barības sistēmas labākajiem noslogotājiem- ir sastādīts labāko restorānu trīsdesmitnieks.

Tālāk ejam ēst. Un sāksim ar spageti- Lindas blogā spageti ar kaltētu tomātu pesto un lasi, Ilzes blogā pildīts spageti ķirbis, Egita piedāvā spageti ar tomātiem. Lauku meitenes blogā cepti puķkāposti ar sviesta pupiņām, Iveta raksta par cigoriņu lazanju ar kūpinātu sieru un šķiņķi.
Saldajā biešu šokolādes kūka un melleņu un auzu pārslu pīrāgs.
No dzeramām lietām ir kafija un ekskluzīvs Porteris.

Lai nebūtu tikai ņamņam, ieliksim rakstu par skolas programmā neiekļaujamo bulku.

Pēc šādām izēšanām vajadzētu kaut ko mierīgu, teiksim kādu vakcīnu.
Vai vēl mierīgāku- grāmatas.

Grāmatas sāksim ar rakstu par to labākajām kino adaptācijām. Tad pāriesim pie Gregomānijas iepazīšanas (divi raksti) un turpināsim ar visiem pārējiem rakstiem- par Dziftu, Šāntarāmu, Mēness teātri, Piecām nedēļām gaisa balonā un grāmatām par Raimondu Paulu. Grāmatas nobeigsim ar Spīganas un Māras Zālītes grāmatsarunu.

Gribēju jau rakstīt, ka ”tā kā ziema ir beigusies, tad varēs doties copēt”, bet atcerējos, ka ir ļaužu grupa, kurai ledus ir ne priekš slidošanas, bet caurumu borēšanas, un viņiem copē nav atvaļinājums. Lai vai kā noderēs visiem- 10 populāri mīti par līdaku. Kam ticēt?
Vēl ir raksts par 6 cilvēku tipiem sabiedriskajā transportā un kā saistāmi ir klimats un siltumnīcefekts.

Tā kā blogārē uzpeldējis Artūrs, tad skaidrs, ka jāsadala gada balvas par Latvijas internetu.

Laikam pateicoties Zelta globusiem, esam aplaimoti ar vairākiem kino un izrāžu rakstiem. Tas labi. Vispirms sāksim ar jaunumu kopsavilkumu no kinoblogeriem. Turpināsim ar viņu pašu minētiem astoņiem iemesliem, lai noskatītos filmu Baisās pasakas. Tad iesim rindas kārtībā- Santa raksta par Revenant. Raimonds par baletu Romeo un Džuljeta. Sofija Darka apkopojusi mazos filmu komentārus. Austra par filmu ”Piektais vilnis”.

Beigsim ar ceļošanas rindkopu- Čehijas ceļojuma bildes, Anda par ceļojumu uz Taizemi, Miks par Cīrulīšu dabas taku, Evelīna par ziemas prieku baudīšanu Kurzemē.

Nobeigsim visu ar personisku stāstu par Deividu Boviju.