Apskats #2

Apskats #1

Tagad būs apskats #3.

Pirmssvētku nedēļa blogārē iezīmējās ar… da ne ar ko īpašu neiezīmējās. Viss notika tieši tā kā parasti- ir blogi un ir raksti. Droši vien visi klusībā gatavojās svētkiem, bet uz āru (lasi- blogā) neviens to nepieminēja.

Izņēmums ir laikmetazimes.lv ar rakstu par tradicionālo un kristīgo un cehs.lv, kur bija raksts par Līgu un viņas stringiem. Pārējiem ir ikdiena- grāmatas, eksistenciālisms, seriāli, filmas,… Runājot par filmām- vai jūs jau noskatījāties Transformerus? Nē? Jā? Lai vai kā- Kinokults sagatavoja jums rakstu par šo filmu. Pie reizes varēsiet ieteikt kādu šausmeni Marrzii (ar specifiskām vēlmēm).

Ja ar filmu nepietiek un ir vēlme sevi piesaistīt pie ekrāna uz ilgāku laiku, tad varbūt ieinteresēs Orphan otrā sezona?

Tā kā ekrāns nespēj (pagaidām?) no sevis izdabūt dzīvo, bet kādam tas dikten kārojas, tad jāiet uz kādu pasākumu, kur skan dzīvais. Piemēram, Kazha bija Brīvdabas muzejā un xlt – Kalnciema ielā. Dzīvo var izbaudīt arī bez citiem un doties kādā pārgājienā- kā Normis pa Zaņas taku. Vai mazliet tālāk un paceļot pa Tenerifi- Endijs ieteiks labus apskates objektus. To pašu dara Una un Kaspars– tikai Taizemē. Un Zaigars uzrakstīja Madeiras ceļojumam otro daļu.

Izceļojušies esam un varam atgriezties Rīgā pie mūsu jaukās vasaras un parādīt (vispirms jau izvēlēties un nopirkt) savus jaunos t-kreklus. Agneses ierakstā ir vesela līnija ar Rīgas t-krekliem.

Saprotu, ka Jāņos vairāk piestāv alus un līgodziesmas, bet kā būtu ar pārmaiņām- mohito (recepti piedāvā happywhispers.lv) un Džeksonu ar Lanu Del Reju (Anete izteica domas par abu izpildītāju pēdējiem albumiem)?

Nepatīk pārmaiņas? Vispār nekas nepatīk? Liekas, ka tev skalo smadzenes (piemēram, ar homo pa LTV)? Gribi izlādēties? Varbūt iemetot kādam ar pagali? Bet tā, lai būtu rekords- espar blogā ir vienkaŗša recepte.

Nobeigumā kaut ko mierīgu un rāmu- Doronike apkopojusi grāmatu jaunumus par aprīli un maiju. Turpretī MsMarii apkopojusi savu nedēļu.

Pēc nedēļas tiksimies atkal.