Par labām lietām ir jāstāsta. Tad nu es nolēmu padalīties ar iespaidiem no sēklu un stādu tirgotājiem. Ik pa laikam sanāk šur tur kaut ko iegādāties un vajadzētu arī dot atgriezenisko saiti. Varbūt kādu iedrošināšu iepirkties vai arī pasargāšu no nepatīkamām sajūtām.

Mārupes sēklās, ja nemaldos, iepērkos jau trešo sezonu. Un katru reizi viss ir vislabākajā kārtībā— prece atnāk pāris dienās (ar pakomātu), vienmēr kārtīgi iepakota un nekad nav gadījies, ka kaut kas nebūtu ielikts. Un par kvalitāti ar nevaru sūdzēties— pamatā viss ir sadīdzis un izaudzis.

Dārzeņu sēklu sortiments ir gana plašs— ir iespēja iegādāties vairāku ražotāju sēklu sīkpakas, kā arī izsvērtas profesionālās sēklas sākot ar dažām sēkliņām, līdz pat simtos un tūkstošos skaitāmām sēklu paciņām. Ar puķu sēklām gan ir mazliet pieticīgāk, bet tā kā man pamatā vajag tikai dārzeņu sēklas, tad es šo nodaļu tik labi nepārzinu. Tas tā tīri pēc sajūtām.

Par komunikāciju nemāku sacīt— vēl nav bijusi vajadzība ne zvanīt, ne rakstīt epastus. Preci pasūti— prece atnāk. Ērti un bez liekām klapatām.

Arī šodien saņemtais sūtījums nav izņēmums- viss, ko pasūtīju ir atnācis pāris dienās (svētdien pasūtīju un otrdien no rīta klāt). Un viss labi iepakots— var ātri pēc pavadzīmes pārliecināties, ka viss pasūtītais ir kastē. Šoreiz pasūtīju jau pārbaudītās cūku pupas (ļoti labas- aug labi un garšo vēl labāk) un sviesta pupiņas; zirnīšus; izmēģināšu audzēt kukurūzu; būs iespēja realizēt vienu traku ideju ar ķirbjiem; tomātus un gurķus šoreiz ir padomā pašam izaudzēt, ne pirkt stādus;  triju veidu sīpoli (dzeltens, sarkans un salds) un vēl daži dārzāji un dažādi smukumi.

Ko te vēl piebilst— Mārupes sēklās pats iepērkos un citiem ar iesaku.