Ar nelielu nokavēšanos, bet jaunākais blogāres apskats ir klāt. Kā nekā kamēr apskata visus jūsu Pozitīvusa pašiņus, citiņus un mūzicitiņus, tikmēr laiks paiet. Bet vismaz iepazinu, kas šajā mūzikas festivālā notiekas. Jā, Positivus nav vienīgais mūzikas festivāls. Vēl ir Opener. Tiesa tur ir garāks ceļš ko mērot, bet Kazha divos piegājienos mums visu sīki un smalki pastāstīja (1.daļa un 2.daļa).

Lielu daļu mediju telpas aizņem paziņojumi par Ukrainu un vietējā blogāre ar nestāv malā- Kristīne Želve mums pastāsta to, ko ukraiņu saulespuķes nezin un kaut ko līdzīgu var redzēt jj.rollin blogā, kur apkopoti daži video un fakti par skaudrajiem notikumiem Ukrainā.

Video ir arī kinokults.lv rakstā par ”kinoblogeri runā” jauno formātu. Savukārt Ģirts no Kinoteikumi.lv aicina uz Vesa Andersona vakaru.

Ja filmas ir paskatītas un ir doma aiziet ābeļdārzā ierīkotajā šūpuļtīklā palasīt kādu grāmatu, tad te izvēle ir plašumplaša. Sākt var ar Roulingas oficiālo pārstāvi Latvijā Daini- viņa rakstā var izlasīt ko vēl Potera mamma sola saviem lasītājiem. Sibilla savā rakstā mēģināja atšķetināt mīklu par mūku, kurš pazudināja Hariju Poteru. Vai sanāca? Lasām rakstu!
Anda iesaka labu ekotrilleri (pats vēl neesmu lasījis, bet šī autora iepriekšējā, apmēram tāda paša ievirzes, grāmata man patika). Doronike rakstā par Griguļa grāmatu ”Cilvēki dārzā” varēsiet uzzināt kāda filma tapa pēc šīs grāmatas.
Vai atceraties vecās un ne tik vecās fantastikas grāmatas? Ms.Marii rakstā varēsiet atsaukt atmiņā šīs sērijas. Kika turpina mūs priecēt ar skatu no grāmatveikala otras puses- šoreiz par grāmatu, kas izmainīja kādai kundzei dzīvi.

Par grāmatām laikam viss. Uz beigām vēl tik jāsaintriģē jūs ar jautājumu- vai zināt, kas ir pipelbrencis un kā garšo kokteilis ”Kuces iekšas”? Ja nē, tad noteikti vajadzētu izlasīt šo rakstu.

Protams, neiztrūkstoša blogāres daļa ir tie entuziasti, kuri ceļo un dalās savos iespaidos- Kaspars ar Unu nu ir Francijā un katrs savā blociņā raksta savus iespaidus un piedzīvojumus. Arī Zaigars turpina savu Madeiras rakstu sēriju.

Mazliet cits ceļojums ir Gulaga blogā- uz Kazahstānas nometnēm.

Ceļošana ir ceļošana, bet Jāņi jānosvin- pasaules piedzīvojumu blogā ir interesants raksts par Jaunzēlandes apceļotāju vēlmi pēc brengulīša un kārtīga jāņu siera.

Kamēr vieni ceļo, tikmēr citi gaida vīzu un izbauda Latvijas dabu- Sarkanā Biete rakstā maz teksta un daudz bildes ar jaukiem Latvijas dabas skatiem.

Augstāk pieminēju rakstu sērijas turpināšanu- arī renuar blogā sanāk tāda kā rakstu sērija par plenēru- šoreiz tāda vizuāla atskaite par paveikto.

Kamēr Vigants atsakās no MS ofisa, tikmēr Agnese mūs informē par T-kreklu līniju ”Latvieši”. Ievas blogā varam lasīt par šķietamo demokrātiju– kā tur īsti ir ar tām vēlētāju apliecībām.
Nedaudz cits stāsts ir Mr.Serge rakstā par troļļošanu Latvijas mediju telpā.

It kā viss ir apskatīts un nobeigt vajadzētu uz jautras nots. Teiksim, kā ģenerālis muka no kreklu mazgāšanas un, ko paziņot sūdlapiņām.

Tiekamies pēc nedēļas.