Divdesmit pirmais apskats ir klāt. Acīte. Un cik tad jau palicis līdz 100 koka vīriņam… tāds nieks vien ir. Varbūt līdz tam derētu uztaisīt atsevišķu kategoriju apskatiem? Ja nu kādam ir vēlme aplūkot iepriekšējos blogāres apskatus.

Turpināsim lēnā garā raitā riksī pieveikt šo nieku.

Un sāksim šo pieveikšanu ar sapņiem. Sapņiem par piepildīšanos, Kosmosu un mazliet jogas. Un ja ir Kosmoss, tad ir arī zvaigznes.

Zvaigznes ir arī iekš kino. Ja Sergejs ar Ģirtu arī šajā nedēļā ir saskaņojuši rakstus (gan viens, gan otrs aicina visus uz kinoblegeru seansu Tusk), tad Dainis mums atklāj, ka zvaigznei Poteram, būs jauns stāsts. Labi, ne gluži Poteram, bet no tās pašas mafijas vien ir. Un ne skatāmā (vismaz pagaidām), bet lasāmā versijā.

No citiem lasāmajiem ievērību prasa Inta savāktā PFC sērijas grāmatas.

Tālāk turpinām grāmatu rakstu savilkšanu vienā rindkopā. Mairita iepazīstina ar grāmatu Japānas nogrimšana. Ilze stāsta par grāmatu Nāve Keterstrītā. Kurpjukastes blogā parādās pirmais raksts par Kvouta otro grāmatu (pārējie blogi drīz sekos). Līva uzreiz par divām grāmatām Viesnīca Pastis un Labu apetīti. Didža pārdomas par grāmatu Jēzus no Nācaretes. Sibilla par grāmatu Liktens deja. Signis īsi ieskatās Stīvena Hokinga vēsturē. Spīgana un Santa jāliek vienā teikumā- abas raksta par Gone girl- tikai pirmā par grāmatu un otrā par filmu. Tējtasītes blogā šoreiz Cepam!. Elza par kinogrāmatu- Kino.100 būtiskas idejas.

Ilzei būtisks jautājums- Kur lasīt?

Nobeigsim grāmatu rindkopu ar Jāņa rakstu par to kā viņš izvēlas grāmatas ko lasīt un apsveiksim Viesturu Rudzīti ar jaunas grāmatas iznākšanu.

Turpināsim ar līdzsvaru- gan dzīvē un darbā, gan arī laivā. Līdzsvars noderēs arī skeitojot. Īpaši, ja skeits ir lidojošs.

Līdzsvaram iemetīsim arī nedaudz politikas: Ritvars turpina mūs izglītot ar dažādiem ciparu izvilkumiem- šoreiz latviešu un krievu balsošana par Saskaņu. Tālāk par diviem politiķiem- Sandra par uzmesto politiķi, bet Viesturs par kādu politiķi no akmens laikmeta.

No ceļotājiem šoreiz Normunds mūs turpina informēt par viņa gaitām Vjetnamā (trešā daļa). Riteņbraucēji stāsta par tikšanos ar lāci. Ja kāds domā aizceļot uz Stambulu un tur pastrādāt, tad noderēs Inutas raksts par darbu Stambulā. Happywhisper blogā pirmais raksts par Bali (ceru, ka būs daudz turpinājumi).

Māris aizbrauca uz Ziemeļblāzmu. Ar sabiedrisko. Reinis arī ar sabiedrisko. Tikai ne uz Ziemeļblāzmu. Valdis tikmēr pastaigājas pa purvu.

Uzskatāt sevi par stipru cilvēku? varēsiet pacelt Crossfit team series 2014 uzdevumus?

Ja nevarēsiet, tad jāuzēd rupjmaize. Vai rudens dārzeņu krēmzupu. Vai turku zirņu zupu ar brokoļiem un anšoviem. Vēl var iekosties arī sliņķu pankūkās.

Anda un Anete mums pastāstīs par izrādēm. Attiecīgi Āda un Vējiem līdzi.

Nobeigsim ar Doronikes skatītajiem rudens seriāliem, izglītojošo rakstu par Šindlera šķirstu un Ilmāra sagatavotajām atbildēm uz jautājumiem.