Oriģinālnosaukums: Buddymoon
Valsts: ASV
Žanrs: Komēdija
Režisors: Alex Simmons
Lomās: David Giuntoli, Flula Borg, Claire Coffee, Brian T. Finney, Jeanne Syquia
Gads: 2016

Par filmu-
Deividu īsi pirms kāzām pameta draudzene. Savāca mēbeles un aizbrauca. Tagad viņš sēž viens pats dzīvoklī uz grīdas un dzer. Viņa draugs Flula ierosina viņam labu domu- medusmēnesim iepirkto pārgājiena inventāru izmantot ceļojumā kopā ar viņu- savu labāko draugu.

Likās ka komēdija varētu būt labs vakara cēliens. Īpaši, ja komēdija tiek solīta tāda neparasta. Un neparasta tā bija, bet ar to komēdiju gan kaut kas nesanāca.

Deivids viens pats sēž mājās un dzer rozā vīnu, kas bija paredzēts kāzām. Jo kāzu nebūs- līgava īsi pirms atbildīgā brīža nobijās un aizmuka. Ar visām mēbelēm. Tā nu Deivids slīcina bēdas, kamēr pie viņa ierodas Flula- viņa labākais draugs. Flula ierosina izmantot gan medusmēnesim rezervētās viesnīcas, gan iepirkto pārgājiena maršrutu un divatā doties šajā maršrutā. Deivids piekrīt.
Tā viņi divatā dodas mežonīgajā dabā ar iedzīvi uz pleciem. Pa ceļam viņi satiek gan interesantus cilvēkus, gan arī šo to no romantikas, ko Deivids aizmirsis atsaukt.

Bija glīta daba. Nekas izcils, bet pieklājīgas normas robežās. Kalni, meži, ūdenskritumi. Tad vēl bija Deivids ar Flulu. Nekas izcils, bet skatīties var. Sajūta bija apmēram tāda, kad skaties stulbu filmu, bet pats īsti nesaproti, kas tevi joprojām notur pie šīs filmas un turpini skatīties. Pasmaidīt varbūt sanāca pāris epizodes, bet līdz komēdijai tur bija kā tupus līdz Ķīnai. Nu, varbūt seriāla ”Grimm” kvēlākie pielūdzēji man nepiekritīs (te filmējās divi aktieri no šī seriāla), bet tas vairs neko nemaina- šī filma bija kaut kas, ko var skatīties, kad esi vairāk zem grādiem un pamatīgā kino bada izjūtā.
Pieļauju arī, ka tas bija kāds smalks vēstījums, kura smalkumam esmu par rupju.

Filmas vērtējums: 5/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.