Mazliet filmas mazliet nokavētā laikā. Pārējais viss kā iepriekš (pēdējā- jūlija atskaite ir skatāma šeit)- īss video, īsa piebilde un absolūti subjektīvs vērtējums:

Vislabākais piedāvājums/ The Best offer

Brīnišķīga filma par mākslu, mīlestību, sirdslietu un ne pārāk godīgiem līdzcilvēkiem. Burvīga noskaņa un tikpat burvīgi aktieri. Skaties un priecājies.

Vērtējums: 10/10



Spoku patruļa/R.I.P.D.

Laikam šī filma bija iecerēta kā joks. Vismaz skatoties to, bija tāda sajūta. Arī Džefs Bridžess mēģināja visu laiku tēlot Džimu Keriju, bet ne īsti vajadzēja, ne īsti piestāvēja. Viss pārējais- kā pasakā, kuru piekusušais tētis lasa savam bērnam vakarā pirms miedziņa un, lai tiktu ātrāk prom, šķir lapas pa divām vai trim uz priekšu.

Vērtējums: 6/10

Sasalusī zeme/ The Frozen ground

It kā divi Holivudiskie smagsvari un it kā patiess un šausmīgs notikums, bet… bet neuzrunāja nekas. Ne stāsts (nu nesajutu es to dramatisko pusi), ne aktieri. Žēl, jo, manuprāt, varēja to visu pasniegt ar lielāku ticamības momentu un sirdssmaguma sāpi. Ne tikai beigu titros.

Vērtējums: 7/10


Lombarda hronikas/ Pawn Shop Chronicles

Jautra, stulba un visnotaļ labi izdevusies filma par trakiem narkomāniem-zagļiem, Elvisa Preslija dubultnieku un sievu meklējušo mačo. Virkne labu aktieru un virkne labu momentu. Ja patīk stulbi un melni joki, tad- lapni lūgtum!

Vērtējums: 8/10

Ķīnā ēd suņus/I Kina spiser de hunde

Noskatījos seriālu tilts (oriģinālo, skandināvu versiju) un iepatikās dāņu policista spēle. Tāpēc noskatījos vēl vienu viņa veikumu- traku un melnu šaujam-visus-nost filmu. Nav nekāda augstā māksla, bet priekš melnā humora dozas bija pat ļoti laba.
Sižeta līnija vienkārša- bankas ierēdnītis novērš savas bankas aplaupīšanu, bet vēlāk viņu sāk mocīt sirdsapziņa, jo zaglim tā nauda bija ļoti vajadzīga, tāpēc pierunā savu brāli veikt laupīšanu, lai varētu atdot naudu paša apstādinātajam zaglim.

Vērtējums: 9/10

Vilknadzis/ The Wolverine
Kārtējā filma par X-cilvēkiem un kārtējā parliecināšanās man, ka visi šie supervaroņi, komiksi, mutanti un bārbijas mana saprašana nespēj pieņemt. Ne tik daudz, ka slikta filma, bet pārāk jau nu liela tā sintētika.

Vērtējums: 7/10

Skolas saites/ School ties
Lai arī filmai cauri spiežas visādi īleni, tā tomēr ir interesanta. Ja ne paskatoties kā tur un tad bija elitārajās skolās, tad vismaz palūrēt uz jaunajiem aktieriem, kuri tagad skaitās Holivudas pirmrindnieki.

Vērtējums: 8/10