Arī šogad sāku blogu ar atskaitēm, plāniem un kopsavilkumiem. Tā teikt — aizvadītais gads ciparos.

Iepriekšējo gadu savilkumu var lasīt te — 2018. un 2019.

Aizvadītā gada cipari:

Bloga bilance:
Šogad nopublicēti 98 raksti.
Vismazāk maijā5 raksti
Visvairāk novembrī13 raksti.
Kopā blogā uz gada beigām ir 2921 raksti.

Sadalījums pa kategorijām:
Auto- 3 jauni raksti (kopā 121)
Blogāres apskati- 0 jauni raksti (kopā 180)
Cemme- 1 jauns raksts (kopā 122)
Grāmatas- 39 jauni raksti (kopā 629)
Kino – 23 jauni raksti (kopā 630)
Krutka- 0 jauni raksti (kopā 80)
Numismātika- 4 jauni raksti (kopā 58)
Pastaiga- 0 jauni raksti (kopā 15)
Podkāsts- 0 jauni raksti (kopā 30)
Sentences- 0 jauni raksti (kopā 162)
Tāpatās- 26 jauni raksti (kopā 814)
Vide- 2 jauni raksti (kopā 80)

Izskatās, ka šis gads ir bijis visplānākais — laikam nekad vēl nebiju ”palīdis” gada ražā zem 100 rakstiem. Lai arī nekā neloģiska te nav — tiklīdz ir vairāk ko darīt ārpus bloga, tā arī tas parādās bloga plānumā. It kā nav pārāk traki — vidēji ik pa trim dienām ir sanācis kaut ko ierakstīt. Tāds ritms varētu būt arī 2021.gadā.

Kā ierasts — visvairāk ierakstu ir grāmatu kategorijā. Sīkāk par grāmatām kādā no nākamajiem ierakstiem, kur atskatīšos uz izlasīto (un šī gada lasāmajiem plāniem).

Par pārējām kategorijām tā īsti nav ko teikt — joprojām neesmu iemācījies skatīties seriālus un vairāki ir palikuši pusratā (laika trūkums, kas vēlāk pārtop aizmāršībā), tāpēc arī kino sadaļā ir plāns cipars. Vidē palikusi vesela gūzma ar neieliktām lauku sētas biotopa bildēm un dārzkopības pieredzes rakstiem. Arī podkāsti ir uz nulles, bet te gan vairāk ir tehniskas dabas neizdarība, kuras dēļ bija doma vispār izdzēst šīs sarunas (un sadaļu ar). Tāpat bija doma iesākt runāt kaut ko tematisku (nez, par grāmatām ir vērts runāt?).

Nobeigumā viss kā parasti — apņemties kaut ko ierakstīt, kaut ko palabot, kaut ko jaunu izdomāt, kaut ko vecu izcelt saulītē. Laiks rādīs vai un kas sanāks.