Gads tiek noslēgts (vai arī atslēgts, kā skatās) ar visa kā kopā savilkšanu. Tāpat, ar kopsavilkšanu, noslēdzu arī iepriekšējos gadus (2016. un 2017.). Te arī blogs 2018.gada ciparos:

Vispirms bloga bilance:
Šogad nopublicēti 136 raksti.
Vismazāk septembrī- 8 raksti
Visvairāk, janvārī- 25 raksti.
Kopā blogā uz gada beigām ir 2684 raksti.

Sadalījums pa kategorijām:
Auto- 3 jauni raksti (kopā 117)
Blogāres apskati- 53 jauni raksti (kopā 159)
Cemme- 4 jauni raksti (kopā 121)
Grāmatas- 25 jauni raksti (kopā 536)
Kino – 31 jauns raksts (kopā 571)
Krutka- 0 jauni raksti (kopā 79)
Numismātika- 6 jauni raksti (kopā 52)
Pastaiga- 0 jauni raksti (kopā 15)
Podkāsts- 0 jauni raksti (kopā 30)
Sentences- 0 jauni raksti (kopā 162)
Tāpatās- 9 jauni raksti (kopā 773)
Vide- 5 jauni raksti (kopā 75)

Cipari rāda, ka šogad bija mazražīgāks gads- gan vairāk nullītes, gan mazāks pieaugums kopējam skaitam. 500.grāmatu tā arī nesagaidīju- bija pailgs nelasīšanas periods un līdz ar to tikšanu pie apaļā grāmatu cipara netiku. Varbūt šogad, kaut kur uz gada beigām. Protams, ja atkal melnais kaķis nepāries manai lasāmtaciņai.

Par grāmatām plašāk būs rīt, kad būs gan lasāmais saraksts 2019.gadam, gan iepriekšējā gada atskats. Vēl par to, kas nogulsnējies grāmatu sadaļā- sadarbībai ar grāmatu izdevniecībām ir jāliek punkts. Taisnības labad gan jāsaka, ka sadarbība jau kādu laiku bija gandrīz vai pārtrūkusi. Nekādas nožēlas, aizvainojuma vai kaut kas cits negatīvs (vismaz no manas puses). Tas posms (sadarbība) bija ļoti jauks un jūtos daudz ko ieguvis (te nav runa tikai par grāmatām). Bet par to plašāk rīt (lai gan- ko tur plašot?).

Filmas un seriāli ar bija maz. Vēl mazāk no tiem tika pie sava ieraksta blogā. Tur gan ar jāsaved kārtībā uzskaite, lai būtu gan kārtība, gan iespēja noķert kādu apaļo apskatu ciparu.

Bija (ir) doma blogāres apskatus kādā brīdī noslēgt. It kā jau šādā formātā tie ir viegli paceļami un tāpat es savu rss lasītāju regulāri izskatu, tā ka varētu mierīgi turpināt. Jāskatās.

Nobeigšu ar nākotnes plāniem- tādi ir.