Mannā putra
Sen te blogā nav bijusi nekāda aptauja, ja vispār kādreiz bijusi. Tādēļ vien vajag labot šo nepilnību un iet līdzi laikam un modei. Un piektdienai.
Tātad mannā putra ir ēdama, tad, kad tā ir:
a) šķidrā veidā, gandrīz zupa
b) vidēji šķidra
c) bieza, varētu pat teikt cieta
d) buberts
e) debesmannā
f) neēdama
g) cits variants (ierakstām)
Sāksim ar to, ka tā ir mannas putra. Kad esam tikuši galā ar pareizo nosaukumu, izvēlēšos b, c un e variantus.
Abi varianti ģeld. Pie tam, tik neakadēmiskam veidojumam kā mans blogs, der arī variants mannā :)
Un paldies par aktīvo dalību aptaujā :)
teorētiski viņa ir ēdama visos variantos, atšķiras tikai garša un karstuma pakāpe
Vislabāk tā kā mamma gatavo. :) Manā gadījumā b. Un dažas debesmannas ar.
Brokastīm noteikti vidēji šķidra.
Savukārt saldām vasaras vakariņām debess(v)annā vai buberts.
Vēl viens lielisks mannas patērēšanas veids ir biezpiena plācenīšos.
Pareizi- biezpiena sacepumā arī lieliski noder :)
b)Vidēji šķidra un silta+ievārījums,
e)debesmanna jeb uzpūtenis(pareizi jāsaka uzputenis) no dažādu veidu ogām un augļiem,
g)biezpiena plācenīši jeb sirņiki(kā saka mūspusē).
Buberts laikam ir bērnības trauma, vai arī nav gadījos šobrīd to baudīt. Jo daudzas bērnības traumas kā siļķes, dārzeņu piena zupa un skolas zilā/šķidrā mannas putra ar cukuru ir pārvarētas.
Atvainojos, iepriekšējais komentārs mans. Negribēju būt anonīma, vismaz blogpasaulē.