reinkarniste
bilde no viena bloga

Es vienmēr esmu centies īpaši kritiski neuzlūkot vienā vai otrā blogā pausto viedokli un tā ticamību, pamatotību, saprātīgumu utt. Kāds grib izteikties, kāds grib parunāt, kāds vienkārši seko kādai idejai. Lai jau!
Bet pēdējās dienās, meklējot papildinājumu blogu sarakstam, uzdūros kaut kam baisam. Un baisums ir ne tik daudz tekstā, cik manā naivajā pārliecībā, ka te nekā tāda nav. Tas ir kaut kādos žurnālos, interešu pulciņos vai kaut kur tālu, tālu. Nē, izrādās tas ir tepat, pāris klikšķu sasniedzamībā un pamatīgā daudzumā.

Un aplūkotie temati ir plaši- sākot no vēža, kas esot parasta sēnīte, ārstēšanas ar kaut kādiem skābiem un sārmainiem produktiem un beidzot ar karmas attīrīšanu un sazināšanos ar aizkapa radiniekiem. Un vēl stundu garš video ar ginekoloģi, kura stāsta, ka tu esi netikle, ja ir sekss pirms laulībām un prezervatīvs tavā kabatā ir iegansts, ka tev būs daudz partneru/es.
Man jau liekas, ka stāstam vai romānam šādi temati izskatītos, maigi sakot, stulbi. Kur nu vēl dzīvei.
Bet ir!
Zemāk mēģināšu izvilkt dažas pērles (lielais vairums palika aiz kadra, jo šajā ”astrālajā meklējuma procesā” ne visus pieglabāju grāmatzīmēs, bet otrreiz tur nav vēlmes spert kāju).

Un te, pārvarot šoku, smieklus un riebuma sajūtu, jāsāk kasīt pakausis- likt šādus blogus blogu sarakstā vai nē? Palikt uzticīgam savam principam, ka saraksts ir visiem un man nav jātēlo cenzors? Vai arī pārlieku lielu glupību tomēr pieskaitīt pie tādiem nevēlamiem saturiem, kas atrunāti likumos?

Tālāk ir izvilkumi no šiem blogiem [iekavās manas piebildes]:

[runa ir par vēža ārstēšanu un profilaksi]

Šis produkts reāli palīdz! un noder arī profilaksei. Mums pilnīgi visiem candida [domāta sēnīte, kas it kā izraisa vēzi] ir lielākā daudzumā nekā to gribētos… tāpēc jau tik viegli notiek saslimšana…
Kamēr gaidiet sūtījumu, lietojiet pa pus tējkarotei vairākas reizes dienā dzeramo sodu, dzeriet citronūdeni, domājiet gaišas domas, skatieties komēdijas un smejieties. Ticiet, ka Jums šajā pasaulē vēl ir daudz kas jāizdara!

Lielajai Farmācijai (Big Pharma) nav nekādas vēlmes ārstēt vēzi, jo tā pelna neiedomājami lielas naudas summas, ārstējot simptomus ar postošām zālēm un organisma šūnas ar tādām nāvējošām indēm kā ķīmijterapija (chemoterapy). Bet viņiem galvenais pat nav šī nauda. Asinsradniecīgās („zilo asiņu ģimenes”) ģimenes vēlais, lai cilvēki ciestu un mirtu ātrāk nekā tas nepieciešams- tas ir veids kā nokaut populāciju.

Vēzis ir sēne, kuru izraisa Candida, rauga veida organisms, kas dzīvo ķermenī mazos daudzumos pat veselos cilvēkos. Normālos gadījumos imūnsistēma to uzrauga un kontrolē, bet, kad Candida sāk augt un kļūst par iespaidīgu sēni, tālāk var sekot nopietnas veselības problēmas – tai skaitā vēzis.

Senie ēģiptieši zināja par pretsēnīšu vielu dziednieciskajām īpašībām, un tūkstošiem gadu atpakaļ sarakstītās indiešu grāmatās pat ir ieteikts lietot spēcīgas iedarbības sārmus vēža ārstēšanai.

[kā noteikt vai tev ir vēža šūnas]

Candidas Indikators (noteikšana):

Paņemiet ūdens glāzi un nolieciet to pie gultas.
Pēc pamošanās iespļaujiet ūdens glāzē.
Necentieties speciāli savākt siekalas mutē, vienkārši spļaujiet to, kas ir mutē, lai cik maz tur būtu.
Nolieciet un pēc 15 minūtēm viegli un apļveidīgi paskaliniet glāzes saturu.

Paceliet glāzi pret gaismu.

Ja siekalas paliek ūdens virspusē vai izšķīst, tad viss kārtībā.
Ja ūdens kļūst duļķains, nedzidrs, tad jums ir pozitīvas indikācijas.

“Paturiet glāzi pret gaismu. Ja ūdens kļūst duļķains vai siekalas sāk nogulsnēties, tad, iespējams, jums ir Candidas disbalanss.

[protams, ir arī bizness- kursi, konsultācijas, lekcijas, utt. galvenais, tik dod naudu, vai kā viņi tos mīļi dēvē- ziedojumus]

Sakrālie noslēpumi ikdienas lietošanai. Praktisko burvestību māksla un uzvedības instrumentu kopums, kā būt laimīgai ar sevi un vīrieti. Sievišķās gudrības paaudžu paaudzēm.
ATTIECĪBU NOSLĒPUMI – BĀZES KURSA 1. DAĻA
Attiecību noslēpumu pirmās daļas laikā radīsi savas atbildes uz jautājumiem:

Kas ir sievietes būtība?
Kā izraudzīties un piesaistīt īsti vīrieti?
Kā gūt gandarījumu attiecībās?
Kā gūt vēlamo savā dzīvē?

ORIENTĒJOŠĀS TĒMAS

Sievietes intīmais kalendārs
Enerģija attiecībās
Dzīves attieksmes – sievišķā un vīrišķā (pa ženski, pa mužski)
Attiecību sairšanas stadijas, strīdu tehnikas un amuleti
Pateicība, mīlestība
Sievietes sirds ABC – jeb kā izvēlēties īsto vīrieti
Sievišķās askēzes
Tipāži
Hormoni
Vīramātes
Liktenis

[vēl kāda padalījās ar savām spējām sajust vibrācijas un piedāvāja pat veselu sarakstu (no kaut kurienes izraktu) ar vibrācijām]

emociju vibrāciju mērījumi:
• горе даёт вибрации — от 0,1 до 2 Гц;
• страх — от 0,2 до 2,2 Гц;
• обида — от 0,6 до 3,3 Гц;
• раздражение — от 0,9 до 3,8 Гц;
• возмущение — от 0,6 до 1,9 Гц;
• вспыльчивость — 0,9 Гц;
• вспышка ярости — 0,5 Гц;
• гнев — 1,4 Гц;
• гордыня — 0,8 Гц;
• гордость (мания величия) — 3,1 Гц;

[vēl ir iespēja attīrīt savu karmu, cena bija norādīta zemāk]

Tā nu sanācis, ka 23. decembris austrumu zvaigžņu zīmēs rāda, ka diena ir lieliska karmas tīrīšanai. Karma ne tikai veido mūsu ikdienu, bet arī ierobežo mūs un neļauj atvērties jauniem iesākumiem. Karma ir jāattīra pareizā laikā ar spēcīgām metodēm.

[kaut kas no bioloģiskās programmatūras]

Ir svarīgi zināt!

Katrs orgāns mūsu ķermenī atbild par noteiktu funkciju. Piemēram, kuņģis pārstrādā barību, sirds pumpē asinis, asinis transportē vielas pa organismu. Neviens orgāns pats par sevi nestrādā. Visu kontrolē un vada smadzenes. No kurienes orgāni zina, kas viņiem jādara?
Mūsu organismam, atkarībā no fiziski nedzīviem priekšmetiem, ir vēl daudz citu līmeņu, kuri dalās uz dzīvajiem. Tai skaitā arī bioloģiskais līmenis. Tieši šis līmenis pilnība pārvalda pār mūsu ķermeni. Mēs nedomājam kā mums elpot, norīt, kā pārstrādāt barību, kādus muskuļus ieslēgt, lai pakasītu degunu. Viss tas jau ir ierakstīts bioloģiskajās smadzenēs, speciālu bioloģisku programmu veidā, kuras tikai noslīpētas miljoniem gadu.
Slimība – tā arī ir speciāla programma, kad kaut kas notiek, bioloģija reaģē, ieslēdzot šīs programmas.

[nespēj mainīties!? nevari notievēt?! esi noguris?!- laiks parunāt ar sargeņģeli]

No tā brīža turpināju katru dienu kontaktēties ar savu Sargeņģeli, saņemot atbalstu, norādes un vēstījumus no viņa. Eņģeļu pasaule kļuva par manu pasauli. Mūsu sadarbība ar katru brīdi veidojās arvien ciešāka un mani ļoti nozīmīga. Pārmaiņas, kas ar mani notika, bija tik acīmredzamas, ka, draugu iedrošināta, sāku ar savu pieredzi dalīties ar citiem cilvēkiem, jo sapratu, ka pastāvīga saikne ar Sargeņģeli spēj izmainīt mūs un pasauli ap mums.

[vēl kaut kas no izbijuša psihologa domu vācelītes]

Man šķiet, sievietes ķermeņa fiziskais plāns nav nejaušs, to kāds ir attīstījis un turpina attīstīt. Varbūt tie ir vīrieši, kas par savu bērnu mātēm izvēlas sievietes, visvairāk līdzīgas vijolēm. Vai otrādi – tās ir sievietes, kas tikai tad, ja ir līdzīgas vijolēm, uzdrošinās dzemdēt.

[ideāls biznesa plāns- tirgot sapņus! Jums kādu- pikantāku vai neitrālāku? Varbūt varu piedāvāt slapjo sapni- tam šobrīd ir labas atlaides. Vēl varētu- sakrāj piecus sapņus un laimēsi krūzīti!]

Sapņu pārdevēji ir cilvēki, kas pārdod savus sapņus citiem cilvēkiem par noteiktu atlīdzību.
Sapņu pārdošana ir tirdzniecības veids, kas līdzīgs citiem tirdzniecības biznesa veidiem.

[ko parasti cilvēks iedomājas redzot skaitli 27? Pareizi- Izīdu un vēlmi reproducēties]

Izīdas zīme saka, ka vīrietis ir gatavs šajā vecumā reproducēt sev līdzīgus. Šajā laikā viņš nosaka savu garīgo izaugsmi un pilnībā realizē sevi smalkajā ķermenī. Fiziskais ķermenis šeit ir statisks. Izīda atklāj savu būtību šādam „karavīram”, kurš spēj redzēt viņu cauri dūmakainam apvalkam. Tā stāsta leģenda par Izīdu, kura darbojas tumsas aizsegā. Izmantojot pazemīgumu cilvēks spēj iekļūt šajos dziļumu noslēpumos, kuru pārvalda Izīda.

[man jau liekas, ka Agnese vienkārši dirsēja, bet, skaidrības labad, būs jāpajautā eņģeļiem]

Agnese piedzima ar spēju redzēt pagātni, tagadni, gan arī nākotnes iespējamāko versiju. Tāpat viņa spēj saskatīt smalko pasauli- eņģeļus, mirušo garus un citas enerģētiskas būtnes. Agnese spēj ieskatīties Jūsu iepriekšējās dzīvēs un var parādīt tās Jūsu pašu acīm.

[es ar esmu redzējis filmu Spoks]

Saziņa ar mirušajiem.

Noderīga cilvēkiem, kuriem ir palikuši neatrisināti jautājumi, situācijas ar aizgājušo.

Lielākoties tā notiek tieši pēc mirušās personas iniciatīvas. Pie cilvēka pieņemšanas laikā mēdz atnākt mirušais, kurš uzstājīgi vēlās nodot kādu vēsti manam klientam. Šīs vēstis var būt visdažādāko veidu. Ir arī iespēja sazināties ar mirušo, ja dzīvajam tuviniekam ir kāda neizrunāta sāpe vai nenokārtotas lietas ar mirušo personu. Tomēr ne vienmēr šī tipa komunikācija notiek, jo gadās, ka mirušais pirmajā mēģinājuma uz kontaktu var arī neiznākt. Tas saistīts ar to, ka mirušais nevēlas tikt traucēts un iesaistīties zemes notikumos.

[sieviete, klausi ko tev saka- bučo vīru, nekritizē viņu un vispār- stāvi pie plīts un smaidi]

Sieva, Sieviete saudzē un lolo savu vīru.
Pirms viņš dodas savās darba gaitās, ārā no mājas, noskūpsti viņu un novēli veiksmīgu dienu!
Vakarā sagaidi mājās un buča, lai ir tas pirmais pieskāriens, kuru viņš sajūt atgriezies no lielās pasaules.
Lai tas kļūst par ikdienas rituālu.

Sajutis atbalstu no Tevis, viņš gribēs darīt visu, lai Tevi iepriecinātu.
Protams tad, kad viņš ir rīkojies neglīti un netaisnīgi, Tev ir tiesības būt neapmierinātai.
Tikai pasaki viņam skaidri un gaiši – ar ko Tu neesi apmierināta, ko tieši viņš izdarījis nepareizi.
Tikai nenoniecini un nekritizē viņa personību. Jo slikta ir rīcība, nevis viņš.
Sadarīto vienmēr var izlabot!

Sievišķība – tavs vārds ir iecietība un pacietība.

Tad divas Dvēseles – sievietes un vīrieša izveidos Monādi.
Mīlestībā un saskaņā.

[sieva sēž uz bomīša… hmm, jūs taču sapratāt pareizi?]

Pareizi saka, ka ģimene ir pāris, kas brauc ar velosipēda.-
Vīrs, stiprākais, min pedāļus un stūrē, bet sieva, sēž uz bomīša un skaļi brīdina,
lai vīrs nenogriežas pa nepareiziem ceļiem.

[ja nepaveiksies sadarbībā, tad zini- tā nebiju tu, bet tas spārnotais padla, kurš tevi ne to pačukstēja vai ne tur aiznesa]

Sadarbības eņģeļi aicina atcerēties par sadarbības patieso nozīmi, dziļāko jēgu un impulsiem, kurus tu gūsti saskaroties ar cilvēkiem, notikumiem un situācijām.
Ļaujies sadarbībai ar sadarbības eņģeļiem, skatoties un vērojot, uz kurieni šie eņģeļi ir gatavi tevi aiznest un ievirzīt – tuvāk sadarbības patiesam mērķim un gultnei, tavā realitātē.
Atver acis jau šodien, ieejot jaunā dienā – uz kurieni tā Tevi aizvedīs?

Protams, tas ne tuvu nav viss, ko man izdevās atrast pāris vakaros. Varbūt nav arī paši uzskatāmākie piemēri, bet lietas būtību tas nemaina- arī te var redzēt, ka viena daļa no cilvēkiem ir vienkārši dumja un otra nekaunīgi naudas izkrāpēji.
Nešaubos, ka viena daļa arī patiesi tic tam, ka ar viņiem runā eņģeļi un redz kā pa gaisu pārvietojas enerģija. Savādāk jau nebūtu arī tā otrā daļa, kas par saviem laipnajiem pakalpojumiem prasa naudu, precīzāk sakot- ziedojumus. Simbioze.

Saprotu, ka dzīvot ar domu, ka viss ir izmērāms un pierādāms nav pareizi. Kaut kas jāatstāj iztēlei un prāta nepieradināmajai daļai. Bet te, augstākminētajos blogos, manuprāt, jārunā par apzinātu kaitniecību vai arī diagnozi.

Tā vien gribētos uzrakstīt cilvēkiem kādu plašu uzsaukumu, pamācību, aicinājumu, bet laikam jau jāsaka vienkārši- domājiet!

Nobeigsim ar diža cilvēka dižvārdu:
Divas lietas ir bezgalīgas – Visums un cilvēces stulbums. Par pirmo gan es neesmu īsti pārliecināts.
Alberts Einšteins