Svētdiena, svētdiena saki man tā- kāpēc apskats atkal ir svētdienā? A tāpēc, ka tā sanāk, ka ātrāk nesanāk!

Tad nu iesāksim ar stafešrakstu turpinājumu- šoreiz ielūkosimies Ievas un Tējtasītes grāmatplauktos.

Lasītāji.

Domgraudu blogā par Troņu spēļu Vārnu dzīrēm. Ints apskatījis Megalītus. Dainis izlasīja Kenedija glābšanas plānu 22.11.1963. Didzim blogā par Skrūvšņores vēstulēm. Blogā ēstvārdus grāmata Latvju virsnieks Nr 35473. Mairita raksta par Aspaziju un Raini. Anete par Nesbē kārtējo detektīvu Lieta Nr64. Izdevniecības Kontinents blogā par viņu jaunāko grāmatu Līdz nāve mūs šķirs. Lasītājas blogā erotika- Baudas virtuve. Blogā pasaulenogrāmatām par Taureņu uzbrukumu. Poseidona blogā par grāmatu Salamandastron. Ruta par grāmatu Siers otrajai pelītei. Spīganas blogā par grāmatu Lea.
Par grāmatu, precīzāk- nosaukumu maiņu Viļa rakstā.

Tā kā šis apskats noslēdz marta mēnesi, tad blogos manāms arī šis tas no marta kopsavilkumiem. Piemēram, Absolūta blogā Atklājumi martā un Lāsmas blogā Marta kopsavilkums.

Tagad varētu apkopot kādus nopietnus jautājumus ar nopietniem nejautājumiem.

Kurp doties ar bērniem? Ar ko apsargs atšķiras no policista? Vai sievietes drosme aprobežojas ar izģērbšanos? Kur iepirkties Berlīnē? Vēl par to, ka ASV iznīcina pašas radītu pasauli un par to, ka tikumības mērcē var paslēpt ideoloģisko kotleti.

Tagad paskatīsimies ko rāda uz ekrāniem un skatuvēm.

Kazhe par filmu The Imitation Game. Ģirts par filmu Me and Earl and the Dying Girl. Literino blogā par filmu Nogalināt ziņnesi. Pūdernīcas blogā par izrādi Visas viņas grāmatas. Sintētikas blogā par Prodigy. XLT blogā par filmu Greja piecdesmit nokrāsas. Ja kāds grib iepazīt X-Factor slavenības, tad jāizlasa Luīzes raksts.
Vēl par to, ka mūziķi nodibina paši savu straumēšanas servisu Tidal.

Tā kā iepriekšējā bija Lieldienu nedēļas nogale, tad nedaudz arī par Lieldienām.
Sandras rakstā jautājums- Lieldienas vai Pavasara saulgrieži. Saditadi blogā par olu griešanu.

Tā kā Lieldienas ir diezgan kulinārisks pasākums, tad turpinām ar ēšanas rakstiem.

Sāksim ar Lieldienu torti un Lieldienu cepumu ar olu. Aijas blogā sarkano lēcu un burkānu humuss. Līga piedāvā recepti karobas un vīģu kokteilim. Kni savā virtuvē uztapinājusi čili sautējumu. Krista par vārītām olām. Par vārītām olām, tikai bez čaumalas, arī Kristīnes rakstā. Lindas virtuvē tapa sulīgs vistas cepetis. Blogā cepam.lv amerikāņu pankūkas ar mellenēm. Ēšanu noslēgsim ar Lieldienu smalkmaizītēm spāņu gaumē.
Aluspieredzes blogā jauns raksts- par Polijā tapušu Jaunzēlandes Double Ipa priekš Indijas.

Kamēr viens Kaspars meklē lamuvārdus un to estētiku, tikmēr cits Kaspars iesaka domāt lielas domas un atdot visus parādus.

Tagad paceļosim.

Jubilejas svinēšanu var apvienot ar ceļošanu, piemēram, uz Piena muižu. Vai doties ceļojumā Rīga-Jelgava-Rīga. Vēl var doties ceļojumā uz Antālijas antīku pilsētu vai Barselonu. Par ceļošanu vēl var palasīties (un paskatīties bildes) Tālbraucēja blogā. Un Ingas rakstā izlasīt, kas ir lielākie ceļošanas prieki. Rožkalni Ķīnā sameklējuši bērnudārzu. Izaicinājuma blogā par braukšanu atpūsties. Zane raksta par žiglo oficianti Mirelu. Sarkanās bietes blogā par Vulkāniem un rāvējslēdzēju.

Nobeigumā daži ieteikumi pašvaldībām un zemessarga atziņas par lauku mācībām. Arī padomi spiningotājiem- iesācējiem.