Kārtējo reizi jānopūšas par savu vājumu- sarakstu papildināt varu, bet izmest vienu otru komā esošu blogu nevaru. Visu laiku mierinu sevi ar domu, ka gan jau pamodīsies.

Šonedēļ daudz redzēja tie, kuri skatījās gaisā- naktī Ziemeļblāzmu (Agris, Ruslans) un pa dienu Saules aptumsumu (Valdis, Kaspars). Tik gaužām maz to bilžu un iespaidu blogos. Laikam ejošāk ir izteikties tviterī.

Vēl ejoši bija stafešraksti- rokraksti un grāmatplaukti. Rokrasti turpinājās no iepriekšējās nedēļas- šoreiz stafeti turpināja Madara. Toties grāmatplaukti tikai sāka uzņemt apgriezienus- sāka Līga, tad turpināja Jānis, Ints, Anete, Andris, Dainis, Didzis, Mairita, Anete, Ruta. Vēl daži plaukti turpināsies nākamajā nedēļā.

Pirms dodamies no plauktiem pie grāmatām, aplausus studijā- Vilim iznākusi grāmata ”Lielā pasaule”.
Tālāk turpinām ar izlasīto. Domgraudu blogā par grāmatu Bohēmijas zaglis. Iveta par grāmatu Nekusties. Krisīne par jaunāko XXgs sērijas grāmatu- Svina garša. Blogos labasgrāmatas par Adiamantes āksts un pasaulenogrāmatām par Briesmoņcilvēkiem. Sibilla raksta par grāmatu Īsi stāsti par gandrīz visu. Spīgana- par Among Others. Una par grāmatu Gone girl. Valkīra par grāmatu Mežone.

Elzas blogā lasāmgabalu 16. kopsavilkums. Agnesei raksts par šogad izlasīto.

Pirms pārejam pie nākamās lielās grupas, ir jāpaziņo, ka sācies vikipēdijas maratons. Kāds jau ir to uzsācis, vēl kādus gaida. Ja interesē kāda ir dižākā ābele Latvijā, kuru nesen atklāja, tad jāapmeklē dabaszimes.lv raksts.

Paēdīsim nedaudz ātrāk kā iepriekšējās reizes.

Aija mums piedāvā banānu maizes recepti. Brīvlaika blogā par dīgstu ēšanu. Līga dalās ar zaļas sulas recepti no romiešu salātlapām un augļiem. Luīzes blogā banānu mango smūtijs. Lindas virtuvē tapa tofu un baklažānu karijs. Meklējotpriekus blogā recepte veģetāriem burrito. Iveta dalās ar rikotas sierakūkas recepti. Cepam.lv atradīsim zaļu vitamīnu smūtiju. No saldā mums tiek piedāvāta biezpiena kūka ar persikiem.

Un nobeigsim ar kādu glāzi Rasputina alus un pārdomām par kafiju. Vēl te varētu pielikt restorāna Burger story apskatu.

Tagad laiks bērniem.

Vispirms izmērīsim savas atvases ar Pūka mērlentēm, tad izdomāsim kurp viņus vest nākamajā nedēļā un beigās aplūkosim cik glīti izskatās raudzību lāči.

Mazliet par acu un ausu izklaidētājiem.

Alises blogā par Ewert and two dragons koncertu. Kazhe raksta par filmu Birdman. Kinoapskati apskata filmu Dumpinieki. Laumiņas blogā atskats uz Leibach koncertu.

Pie skatīšanās jāpieliek raksts par to, kā Smart TV izspiego savus skatītājus.

Pirms ceļošanas neliela atkāpe ar raibu raibiem rakstiem. Tādiem kā latviešu valoda kā mūžīgais pabērns, ideālas ģimenes meklējumos, kādi ir rotaļlaukumi Teikā un Čiekurkalnā, par rītiem, kas mainīs tavu dzīvi un par pavasara tīrīšanu.

Ceļošana.

Izaicinājuma blogā beigušies tālie braucieni un nu laiks karnevālam. Zanei arī karnevālam līdzīgas sajūtas- izkāpšana septītajā kontinentā (te laikam vietējie ģeogrāfi varētu pastrīdēties par to ciparu). Kraukles blogā trīs dienu piedzīvojums ar padsmit čaļiem. Rožkalni raksta par savu pēdējo nedēļu Pekinā. Sandra stāsta par Rietumsahaŗas vēja ķeršanu. Tālbraucēja blogā jauna daļa rakstu sērijai. Bosfora zvaigznes blogā par seno grieķu un romiešu pilsētu Phaselis. Pozitīvus iespaidus var gūt arī pastaigājoties tepat, piemēram, pa Zvanu ielu vai pavērot kā zum lazdas.

Tā, laikam nekas liels un kopīgā vienā rindkopā savelkams vairs nav palicis. Bet var tāpat, bez kopīguma savilkt. Interesantums un rakstu jaukums no tā nemazināsies.
Te var palasīt par vīriešu blogeru meklējumiem vai par papīrlietu mīļotāju veikaliem. Ir arī pārdomas par to, kas mūs sagaida nākotnē, saistībā ar globalizācijas garīgajiem aspektiem. Var aiziet uz paleontoloģisku randiņu un padomāt par viltus ētiku. Interesanta ir arī trijžuburu lampas atdzimšanas stāsts un kādi jaunumi nāk no Skrundas zivju dīķa. Ja par zivīm- ir līdaku sezonas inventāra jaunumi.

Būvniekiem interesēs putuplasta zāģēšana un ekovates pildīšana. Savukārt baznīcai tuvāk stāvošos (un ne tikai) varētu interesēt atbildes uz jautājumu par Bībeles pretrunām un iepazīties ar Jākobu Andreas.

Un militāristi atkal palikuši saldajā ēdienā- Varabungas par Dragoon Ride, Zemessargs par izdzīvošanas aprīkojuma pamatiem un Čiekurs par X stundu.