Jaunajos gados parasti dominē apņemšanās, mainīšanās un pozitīvāks skats uz tālāko. Tas nozīmē, ka man ar derētu blogāres apskatos kaut ko apņemties, kaut ko pamainīt un pozitīvāk paskatīties. Lai gan, ko tur vēl pozitīvoties- cilvēki raksta, blogi papildinās un pilnveidojas. Viss notiek!

Un kas gan noticies pagājušā nedēļā?

Protams, vēl ir piemērots laiks atskatīties uz paveikto un paplānot paveicamo. Dainis atskatās uz 2014.gadu. Kika par izlasīto pagājušajā gadā. Kni savilka savus 2014.gada pirmos teikumus. Inga apkopoja 8 decembra notikumus. Blogā gudribassakums ir raksts par prognozēm kristietībai.

Lasītāji, savilkuši galus un galiņus, turpina lasīt un stāstīt par izlasīto: Anda mūs iepazīstina ar Mūsdienu latvisko virtuvi. Blogā brīvlaiks par grāmatu Klūgu mūks. Doronike raksta par Toņu Glimmerdāli. Didža blogā par grāmatu Dievs valkāja sandales. Domgraudi blogā par grāmatu Citadele. Bārbala raksta par Himnu. Mairitas blogā Jaunsudrabiņa Baltā grāmata. Ilze raksta par grāmatu Sapņu sala. Lāsma raksta par grāmatu Koncertflīģelis. Anete savā blogā par Analfabēti, kas mācēja rēķināt. Kazhes blogā grāmata Skaistākā pilsēta pasaulē. Blogā labasgramatas Mana vīra noslēpums. Jānis raksta par Krietno kareivi Šveiku. Ritagrin blogā par grāmatu Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem. Spīgana izlasīja pēdējo no Asinzāles grāmatām Nepieciešamais ļaunums. Elza raksta par Eko jaunāko latviski tulkoto grāmatu Iepriekšējās dienas sala. Līga savā blogā raksta par grāmatu Meklējot Aļasku. Tikmēr Ints papildinājis savu lasāmo ar čupiņu grafisko noveļu un Vilis papildināja izdevniecību Mansards ar savu romāna manuskriptu.

Kamēr vieni priecājas par janvāri un ziemas atnākšanu (lai arī citiem tā izrādās ir īsa), tikmēr otriem ir šādi tādi jautājumi (un atbildes)- Kā iztīrīt mēbeles pēc ballītes? Pārvēlēt vai nepārvēlēt? Eko, bet cik eko? Mīzt vai nemīzt?

Arī ceļotājiem kādreiz (šoreiz) ir jautājumi- Vai ir Odesa bez Požarņika? Pārējie ceļotāji bez jautājumiem- Sandra raksta par braucienu uz Kataru un Omānu. Sapnumednieces blogā piecas vietas, kur Amerikā paēst pa lēto. Ritvaram darba brauciens uz Horvātiju paskatīties kā tajā pusē vēlē prezidentu. Tālbraucēja blogā septiņas dienas Eiropā. Kamzolis raksta uzsaukumu- lai dzīvo spalvainas sievietes! Un vēl Inuta mums piedāvā 10 mītus par turkiem un Turciju.

Izceļojušies esam un varam paminēt kādu biblisku mīklu vai iepazīties ar kādas ministrijas veidotu aptauju par kopdzīvi. Vai arī parakstīties pret Bērziņa braukšanu uz Maskavu.

Ja ir vēlme kaut ko noskatīties vai noklausīties, tad jāiepazīstas ar sekojošiem rakstiem: Kinokults.lv blogā var iepazīties ar uzlecošo britu kino zvaigzni Džeku O’Konolu. Ģirts raksta par Spektrs repertuārā esošo filmu Lapsu medības. Kurpjukastes blogā Dailes teātra izrāde Saules bērni. Musicstories blogā Adrian Crowley. Agneses blogā raksts uzreiz par trim filmām.

Uz beigām palikusi ēšanas rindkopa.

Ilzes blogā turku zirņi šokolādē. Zitiņas virtuvē šoreiz tapa vistas buljons ar grauzdiņiem. Tējtasītes blogā banānu kūka ar krēmsiera glazūru. Linda raksta par blondiju ar pekanriekstiem. Ivetas blogā mīdijas tomātu mērcē.

Nobeigsim šo blogāres apskatu ar Kaspara aicinājumu- Rakstiet, es jums saku!