Kā solīju pagājušā nedēļā- kādu blogu izmetu, kādu pieliku. Tagad, pēc pēdējās skaitīšanas datiem, ir 241 blogs. Bet šis cipars arī mainīsies. Vispirms gan laikam būs jāuzraksta raksts par to, kas ir blogs (kā es to saprotu), lai pēcāk nav gari un plaši jāskaidrojas kāpēc es kādu izsvītroju vai nepievienoju.
Vēl sarakstā sāku mazu kārtošanu un zortēšanu- var iemest aci un pakritizēt (vai vēl labāk- paslavēt).

Ja nu kādam šis laiks aiz loga liekas drūms un nemīlīgs, tad var noderēt pamācība, kā ieslīgt depresijā. Vai arī paskatīties kā sēro Turcijā.

Ja nav laika sērot un grimt depresijā, jo jālasa grāmatas, tad var noderēt ieteikumi no lasošās blogāres daļas.

Vispirms par to lasošo daļu, kura sevi labprāt ieslēdz grāmatnīcā- Dainons un Līvas raksti.
Asmodeus.lv blogā par grāmatu Tālskatī Austrālija. Anete raksta par grāmatu Jelgava 94. Doronike apraksta grāmatu Automobilī rīta pusē. Durvjupeles blogā par debešķīgo farsu Labas zīmes. Nobody blogā grāmatas apskats par Teslu.

Vai zinājāt kāds izskatās dainu skapis Vācijā?

Mairita par grāmatām, kuras vēlas pārlasīt. Arī Didzim blogā nav par kādu konkrētu grāmatu, bet par grāmatām kā draugiem un skolotājiem. Spīganai novembra mēnesis ir izaicinājumu pilns. Elzai blogā ir vesela kaudzīte ar lasāmgabaliem.

Ja runājam par grāmatām un Ziemassvētku tuvumu, tad te būtu vietā pieminēt Bībeli- ja kādam nav vai ir doma sagādāt Ziemassvētkos dāvanas, tad noderēs raksts blogā gudrībassākums.lv.

Atsaucoties uz nesenajiem politiskajiem ziņojumiem tviterī, kalpotāja blogā ir raksts par to, ko saka Bībele un katehisms par homoseksuālām attiecībām. Turpat līdzās jāliek arī Jorena raksts proudtobeme.

Nekur tālu no baznīcas neatejot, jautājums- vai Latvijā izglītība ir atdalīta no baznīcas?

Pārāk daudz sekojošu teikumu ar nopietniem tematiem laikam nav veselīgi, bet es mēģināšu pielikt vēl vienu- Sandras raksts par to, kas nosaka politiku?

Par politiku, bet varbūt ne vairs tik nopietni- prezidenta runas ģenerators.

Tālāk uz Zauera ērberģi- vien’ maz’ cūciņ’!

Un ērberģī mums šonedēļ ir turku zirņu karijs. Klāt var piedzert kokteili ”Labrīt, Getsbij!”.

Vēl ir iespēja nogaršot ātro zviedru ābolkūku (vai zviedru ātro ābolkūku?) un karašveidīgu plakano maizi. Klāt (ne visam, bet kaut kam noteikti) noderēs skābēti kāpostu senču stilā un ledus kafija.

Grafiti blogā var izlasīt par 21 dienas personīgo ēdienu.

Pie ēšanas rindkopas ir sakrājušies daži jautājumi:

Ko ēd un neēd bērni?
Kas ir beigeļi?
Vai drīkst ēst roudkilus?

Tālāk pievēršamies kino un teātrim.

Anete mums izstāsta par redzēto izrādi Vakariņas ar Elvisu. Kazhe par Pirmajiem aplausiem. Kni par Griškoveca izrādi. Sigita par Zanes Daudziņas monoizrādi.

Kinokults iepazīstina ar braļukas nacionālo ķezu Redirected. Pierakstu blogā ir vesels raksts ar šausmu filmām. Tējtasītes blogā par filmu Interstellar.

Ingai ir vesels kulturāls atskats uz oktobra mēnesi.

Turpinot vizuālo baudītāju rakstu kopsavilkumus- Lauminas blogā par Goran Gora koncertu. Vēl ir interesants raksts par reklāmu jaunajiem ceļiem iekš mūzikas video.

No ceļotājiem šoreiz ir šādi raksti:

Kamzolis blogā par Zibeni, poti un 4000m. Sapņu mednieces blogā par Joshua Tree Nacionālo parku. Velosipēdisti stāsta par Horvātijas divām sejām. Zaigars blogā par Albāniju.

Nobeigsim šīs nedēļas blogāri ar Oreman Siguldas kalnu skrējienu, Ritvara kārtējo vēlēšanu kopsavilkumu (šoreiz NA gājumu Saeimas vēlēšanās), MrSerge nākamā gada kalendāru un Ilutas iekšējo degšanu.