Jauns mēnesis nāk ar atskaitīšanos par aizvadītā mēneša papildinājumu grāmatplauktam- šoreiz ir deviņi jaunpienācēji (viens nav redzams bildē, jo lasās citās mājās).

Antonija Mihaēlisa- Pasaku stāstnieks. Par šo grāmatu Fledis komentārā izteicās, ka laba. Saintriģēja. Būs tuvākajā laikā jāizlasa.

Arnaldur Indridason- Purvs. Tagad vairs nepateikšu, kur lasīju pozitīvu atsauksmi un kāpēc piefiksēju, ka jāizlasa arī man. Bet tā kā prātā piefiksējums palika, tad jānoliek rokas stiepiena attālumā.

Kerija Drūrija- Septītā kamera. Bildē nav redzama, jo aizdevu palasīt uz citām mājām. Pats jau izlasīju un, lai arī stāvā sajūsmā nebiju, labprāt izlasītu nākamo daļu (ja būs).

Dēmonu dzīres. Tā kā pamazām ielasos sērijas ”Fantastikas pasaulē” grāmatās, tad tikpat pamazām pielasu nākamo porciju lasāmajam sarakstam. Sāk iepatikties šī vecā fantastika.

Pārējās piecas grāmatas sīkāk neuzskaitīšu- tās visas ir mēģinājums savākt visu sērijas ”Avots” pagātnes domātāju darbus. Jācer, ka viss nepaliks tikai vākšanas stadijā un tikšu arī līdz lasīšanai. Mazliet jau baida tas darbu svarīgums un gudrība, bet nu ik pa laikam jāuztrin tie gudrības zobi pret literārām garozām.