Horns

Oriģinālnosaukums: Horns
Valsts: ASV/Kanāda
Žanrs: Drāma/Fantāzija
Režisors: Alexandre Aja
Lomās: Juno Temple, Daniel Radcliffe, Heather Graham, Kelli Garner, Joe Anderson, David Morse
Gads: 2013

Par filmu-
Igs Perišs ir parasts cilvēks. Bet ir kas tāds, kas viņu izceļ. Ja neskaita to, ka viņš tiek turēts aizdomās par savas draudzenes slepkavību un viņam ik uz soļa seko reportieri, tad izceļas viņš ar ragiem. Vienu rītu pamodās un viņam sāka augt ragi. Un līdz ar ragiem parādījās viena brīnumaina spēja- cilvēki viņa klātbūtnē runā tikai taisnību un dara to ko vēlas. Pateicoties šai spējai Igijs cer atrast īsto slepkavu.

kinopoisk.ru

Pēdējā laikā kaut kā nebija sanācis laika ne filmām, ne seriāliem. Visu ko skatījos un domāju skatīties, es iesaldēju. Vai sanāks atgriezties pie iesāktajiem seriāliem, vai skatīšos to, ko biju ieplānojis tad… nezinu… laiks rādīs. Bet pamazām jāatgriež bloga kino sadaļā dzīvība.

Šoreiz atgriešanās sanāca ar filmu Ragi. Tā, spontāni un bez liekām ceremonijām. Ieslēdzu un sāku skatīties. iepriekš tik aprakstu izlasīju un man tas likās labs esam.

Pats sākums bija cerīgs. Pat ļoti cerīgs. nedaudz savādāka notikumu gaitas izklāsts- pamodās viņš jau ar reportieriem uz astes (slepkavība jau bijusi) un tad pamazām ar bērnības atmiņām un savām spējām, viņš nokļuva pie tā īstā un patiesā.

Visam tam pa vidu viņš dabūja ragus. No sākuma tādus maziņus, bet radziņi ta aug… . Un te gribētu teikt, ka tas labais un skaistais beidzās. Pēc tam sākās iešana uz jauniešu romantisko šausmu pusi, kur ritmu diktē rozā brilles, neizšauti rieksti un kāda gluma preteklība (laikam pie žanra tāpēc arī figurē šausmas). Vismaz man palika žēli ap dūšu, jo viss tik labi iesākās.

Horns

Es pat teiktu, ka ļoti labi iesākās- ko tik nevarētu parādīt uz ekrāna ar tādām ragu spējām! Ne tikai pupus un kniebienu ārstu kabinetā, bet arī kāduumelns gājienu un pavisam melnu gājienu. Tā reportieru klope Depeche Mode mūzikas pavadījumā bija tas, ko varētu apzīmēt ar yesssss!!! (tuvcīņā atšautā fizionomija ar bija yess!!), bet …. Bet tas viss pašķīda nenosakāmā gājienā ar čūskām, mēslu dakšu un degšanu. Ja iepriekš nebūtu bijuši pupi un pliks krāns, tad man gribētos teikt, ka tā ir filma jauniešiem.

Bet tā kā tur viss bija, tad jāsaka, ka tā ir mazliet nesakopta filma ar dažiem ļoti labiem momentiem, labu domu, bet visai blāvu pavadījumu un novadījumu līdz galam.

kinopoisk.ru

Filmas vērtējums: 7/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.