Oriģinālnosaukums: Shang jin lie ren/ Bounty Hunters
Valsts: Ķīna/ Dienvidkoreja/ Honkonga
Žanrs: Grāvējs/ Komēdija
Režisors: Tae-ra Shin
Lomās: Min-ho Lee, Yan Tang, Jones Xu, Siu-Wong Fan, Karena Ng
Gads: 2016

Par filmu-
Pieci atlīdzību mednieki apvienojas, lai kopīgiem spēkiem cīnītos pret vienu trako, kurš organizē viesnīcu spridzināšanu.

Ķīna, Dienvidkoreja un Honkonga- trīs brangas Āzijas kinohaizivis. Likās, ka ar to būs garantēta laba izklaide. Izklaide bija, bet ar to labumu sanāca plānāk.

Divi draugi strādā par miesassargiem, bet viņiem īsti neveicas- klienti ātri vien viņus atšuj. Tāpēc viņi ir priecīgi par kāda žurnālista piedāvājumu aizsargāt viņu no kāda, kurš apdraud viņa dzīvību. Uzbrukums žurnālistam abus draugus saved kopā ar citu kompāniju, kura cenšas sadzīt rokās kādu, kurš spridzina viesnīcas. Iekļūdami dažādās dzīvībai bīstamās un komiskās situācijās, viņi soli pa solim tuvojas savam mērķim.

Tas Āzijas kino humors brīžam ir tik nesaprotams, cik pievelkošs- skaties un nesaproti, cik var vaikstīties, bet tajā pat laikā tas viss ir tik pierasts, ka sāk jau prasīties tādas muļķīgas grimases. Tāpat ar kautiņiem- it kā viss tik samākslots, ka īsti neuzrunā, bet tā kā kājas vicina smuki, tad ir piedodams un skatīties var.
Arī šeit sižeta līnija atdeva savu vietu atraktīviem roku un kāju vicinājumiem, tāpēc īsti nebija skaidrs viens vai otrs notikums. Bet kā jau teicu- te galvenā bija ņirbošana acu priekšā. Smuki izkauties, pašaudīties (bet tā maigi), pabraukāt ar auto un visu laiku atrasties kustībā.
Ja ir vēlme pēc mazprasīgas izklaides un Āzijas kino, tad šo kombināciju filma varētu apmierināt. Visādi citādi nekas slikts nenotiks, ja šo kinolenti izlaidīs.

Filmas vērtējums: 5/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.