Ir ļoti labi un apsveicami, ka tiek remontēti, atjaunoti un visādi citādi savesti kārtībā ceļi un ielas. Tas ir pozitīvi. Bet kāpēc remonta darbi ir jāveic tieši tajās stundās, kad cilvēkiem jādodas uz darbu? Nevienam jau nav noslēpums, ka darba dienās no rītiem automašīnu skaits ir lielāks nekā, piemēram, vēlā vakara stundā vai brīvdienu rītos.

Šorīt Jūrmalā, Turaidas un Lienes ielu krustojumā, ceļu remontnieki izdomāja, ka mierīgi var uzspļaut autobraucējiem un no četrām joslām divas mierīgi aiztaisīt. Tā teikt- arī mums darba diena sākas tagad. Lai būtu jautrāk, tad vēl atstāja luksoforu ar strādājam (pilnīgā bezjēgā jāstāv uz sarkano signālu).

Lai arī ierastās 1minūtes vietā te bija jāpavada tikai apmēram 20 minūtes (korķis bija no Turaidas ielas līdz pat Majoru stacijai), tas tomēr ļoti būtiski ietekmē cilvēku dienas gaitas- pa šo laiku mierīgi no Jūrmalas var tikt līdz, piemēram, Spicei. Tā kā, gan jau paliels bariņš no Jūrmalas šodien darbā, mācībās vai kur citur, ieradās nedaudz vēlāk un nedaudz niknāki. Lai gan mierīgi varēja šo joslu vēršanu noorganizēt vēlāk pa dienu vai pavisam vēlāk- vakarā. Nebūtu taču ceļiniekiem tik grūti, bet šoferiem būtu daudz patīkamāka diena sanākusi.