Absolūti subjektīvs vērtējums uz ceļiem pieredzētā un novērotā- atsijāju no visiem, manuprāt, visriebīgākos (visdraņķīgākos, vissliktākos, vis….) autobraucējus, kuru uzvedība man visvairāk tracina. Tā teikt- godalgotais trijnieks.

Sākšu no bronzas un pabeigšu ar zelta medāli.

3.bremzētāji– te varētu izdalīt trīs tipus- tie, kuri brauc pārāk lēni un tie, kuri ielien/izlien tev priekšā un sāk braukt lēni. Riebīgi un bīstami ir visi trīs.

2.antitrajektoristi– laikam tā (vienā vārdā) varētu dēvēt tos, kuri galīgi un pilnīgi neievēro sava autiņa trajektoriju- līkumā brauc no vienas joslas uz otru, pagrieziens notiek vai nu kārtīgi nogriežot pretējai joslai vai pirmziemnieka stilā labo pagriezienu taisa vispirms kārtīgi paņemot pa kreisi. Protams, te tiek skaitīti arī tie, kas brauc pa ceļa vidu (vienalga ir vai nav pārtraukta vai nepārtraukta baltā līnija).

1.priekšā līdēji– nav nozīmes vai stāvi nelielā sastrēgumā vai vienkārši deg sarkanais krustojumā- vienmēr būs kāds, kurš aizlīdīs visai kolonnai priekšā. Aizlīdīs priekšā visiem vai arī nagla iebāzīs autiņa purnu, ja kur priekšpusē pamanīs kaut mazāko spraudziņu.

Protams, ir jau vēl vesels bars ar tipiem, ko varētu godalgot, bet man izkristalizējās šāds [ne]goda pjedestāls.

Varbūt vēl kādam šoferim ir šāds pat trijnieks ar ko varētu padalīties? Neturi sveci zem pūra!

P.S.

Laikam izklausās pēc ķēdes vēstules aicinājuma, bet es labprāt pavērotu [ne]godalgoto trijnieku no sekojošiem blogeriem- mcenroy, laacz (nesen taču dabūja apliecību un varētu padalīties ar iespaidiem), endijs, melnā mamba (sievišķīgāks viedoklis :)). Arī citi ir pat ļoti laipni aicināti.