Ievēroju ziņu, ka Silvestra Stallones režisētajai filmai ‘The Expendables’ piepulcējās vēl viens grands- Brūs Villis. Tas nozīmē, ka vienā filmā būs sanākušas kopā tādas 80to, 90to un jaunāku gadu grāvēju zvaigznes, ka skatot aktieru ansambli sirsniņa sāk pukstēt straujāk- Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Jet Li un vēl kāds bariņš ar labi trenētiem aktieriem/cīkstoņiem.

Jebkura filma varētu lepoties ar jebkuru no šiem aktieriem, bet ja viņi visi sanāk kopā vienā kadrā, tad jau varētu teikt, ka filma solās būt ar ekselentu pildījumu. Vienīgais, kas šai filmai pietrūktu- Žans Klods van Damme (Ja pareizi atceros, tad JCVD atteicās piedalīties filmā, jo tā loma, ko viņš gribēja jau tika piešķirta D.Lundgrēnam) un Čaks Noriss. Pārējie laikam visi ir ierindā. Taisnības labad gan jāsaka, ka Švarcs filmējās tikai vienu dienu un filmā nekāds dižais ekšena rīkotājs nebūs- vien notēlos sevi pašu- Kalifornijas gubernatoru. Bet tos jau varētu nosaukt par maznozīmīgiem faktiem- blice ir savākta nopietna un cerams iznākums būs pat ļoti skatāms.

Tā kā nekādi video priekšvēstneši internetā vēl neceļo, tad aicinu ielūkoties filmas mājas lapā un pavērot tur esošos vizuālos materiālus un gaidām 23.aprīli.