Iknedēļas ducis rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Protams, ka aizvadītās nedēļas skaļākā tēma bija (ir) sludinājumu dēļa un Valsts ieņēmumu dienesta saķeršanās. Par to raksta gan lielajos portālos, gan blogārē- piemēram, Endija raksts ”Par VID-SS jampadraci un kāpēc te nav runa tikai par nodokļiem”, Ivetas raksts ”Vai Latvijas VID rīcība ss.lv gadījumā ir salīdzināma ar VDK ziņotāju sistēmu?” un raksts pods.lv- VID teātris ar SS.lv.

Vēl viena maza un lokāla šūme bija par dārzeņiem- tās sakarā tapa Janas raksts ”vai hipsterīgā bioloģisko dārzeņu kaste ir tikai untums?”.

Drīz mūsu maciņus (un kolekcijas albumus) papildinās jauna divu eiro monēta, par to bloga parmonetam.lv rakstā ”Latvijas Banku Baltijas valstu simtgadei veltīto 2 eiro monētu kals Lietuvā”.

Ceļojumu un ceļojumu rakstu baudītājiem ir iespēja lasīt par Itāliju, par izaicinājumu pilniem un iedvesmojošiem piedzīvojumiem Latgales pusē, par 15 unikālām apskates vietām Latvijā, paskatīties, ko var redzēt tūrē pa DA Latviju vai arī vienkārši paklejot (un pamedīt grafiti).

No grāmatām šoreiz izcelšu tikai vienu- Inta lasīto un ieteikto Kapteiņa Zilā lāča 13 1/2 dzīves.

Punktu liksim ar Kaspara rakstu par noderīgām lietām mājcelšanā- šoreiz Dienasgaismas vizualizācija.