Oriģinālnosaukums: Mr.Robot
Valsts: ASV
Žanrs: Spriedzes/Drāma
Lomās: Rami Malek, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Martin Wallström, Christian Slater, Grace Gummer
Gads: 2016

Par seriālu-
Eliots turpina savas sarunas ar Mr.Robotu. Pa vidu organizācijas fsociety rindās ir robi- daži biedri nomirst, daži steidz aizmukt. Un kā nu ne- FIB viņiem dzen pēdas. Un ja ne FIB, tad ķīnieši noteikti sadzīs.
Un kad FIB aizbrauc pie ķīniešiem, tad seko nāvīgs pārsteigums lielākai daļai no FIB delegācijas.
Darlena cenšas cik var, lai īstenotu Eliota plānu. Pat sadarbojas ar Andželu.
Sacensības ir sākušās, kurš kuru noķers- FIB, ķīnieši vai fsociety?

Pirmā sezona, lai arī ar nelielu vilšanās devu, patika. Tāpēc gaidīju otro sezonu. Tā gan mazliet lēnāk izskatījās, kā gribējās, bet kopumā ļoti patika. Īpaši, kad notikumi saskrēja finiša taisnē- tad parādījās kaut kas savādāks, negaidītāks un līdz ar to arī interesantāks.

Eliotam visu laiku sanāk konfliktēt ar Misteru Robotu- te viņu jāpierunā pazust, te viņš jāapmāna, te jāizseko.
Darlena, kamēr Eliots savā pasaulē, tikmēr uzņēmusies grupas vadību. Ja no sākuma viss ir gludi, tad uz beigām parādās pamatīgi grumbuļi un Darlena saprot, ka līdera nasta ir smagāka nekā viņai likās.
Andžela aizvien labāk iejūtas E-corp struktūrā, bet tajā pašā laikā saņem kritiku no pazīstamiem par savu jauno darbu. Tajā pašā laikā viņa sadarbojas ar Darlenu, lai palīdzētu viņas grupai piekļūt FIB serveriem.

Otrās sezonas divpadsmit sērijas bija cita par citu savdabīgākas- ja dažas bija itin pierastas un pat gaidītas, tad lielais vairums radīja vienu pārsteigumu pēc otra. Un lika saprast, ka ne viss, ko redzi ir tas, kas ir. Īpaši, ja skaties uz Eliotu.
Un viens, manā gadījumā negaidīts, pavērsiens bija saistīts ar Andželu- kamēr es pukojos un neizpratnē raustīju plecus par viņas lomu un nozīmi seriālā, tikmēr no piedurknes izspēlēts dūzis, manu neizpratni aizver.
Ja vēl dažās sērijās bija kāda nepatika vai garlaikota izteiksme sejā, tad, pēc sezonas atskatoties, varu teikt, ka Mr.Robot otrā sezona bija ļoti laba, pārdomāta un ļoti izdevusies. Un sola labu trešo sezonu.

Filmas vērtējums: 8/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.