Iknedēļas divpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Sāksim ar aizvadītās nedēļas svarīgāko dienu- Mātes dienu. Par to Līgas (happywhispers.lv) rakstā Būt mammai. Būt pateicīgai.

Turpinām ar stāstu no monētu bloga (parmonetam.lv) Šahs un… sudrabs. Maskavā uziet neparastu senu monētu slēptuvi
Gadījumā, ja Muzeju naktī ir vēlme piedzīvot ko neparastāku, tad mežabrāļu blogā (mezabrali.wordpress.com) var izlasīt labu priekšlikumu- Nakts bunkurā.

Iveta (ivetabuike.wordpress.com) raksta par youtube atrastu filmu, kurā tiek stāstīts par Latvijas pagātni ķeltu zīmē.

Lasītāji mums piedāvā veselu plejādi ar iespaidiem par labu literatūru- Sibilla (sibillasgramatas.wordpress.com) raksta par Terija Prečeta grāmatu ”Pēdējais varonis”, adzisdadzis (adzisdadzis.mozello.lv) lasa blogā par Māras Zālītes grāmatu ”Pieci pirksti”, Mairita (gramatas.wordpress.com) raksta par grāmatu ”Ūdens atmiņa” un Kurpjukastes blogā (kurpjukaste.wordpress.com) var iepazīties ar grāmatu, kas plašākai publikai būs pieejama tuvākajās dienās- ”Sindera”.

Aizvadītā nedēļa sākās ar 8.datumu, kurā daudzi un daudzviet pieminēja Otrā pasaules kara upurus- par to arī Ata Lejiņa (lejins.lv) raksts Dažas draudzīgas piezīmes par piemiņas pasākumu Lestenē.

Ja nu kādam pieliekamajā vēl palicis kāds nenokopts ķirbis, tad vidusjūras virtuves blogā (vidusjurasvirtuve.blogspot.com) ir recepte krāsnī ceptam ķirbim.

Politiskajā arēnā jauns dalībnieks- Francija tikusi pie jauna prezidenta. Par to arī raksta Sandra Veinberga (sandraveinberga.com) Makrons- filozofs vai baņķieris?

Nobeigsim apskatu ar Zanes (mugursoma.lv) rakstu par Camino ceļojumu- 4. diena: Dzeguze, dārza darbi un vakars portugāļu gaumē