Iknedēļas divpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Aizvadītās nedēļas apskatu sāksim ar apjomīgāko (emociju un arī burtu ziņā) rakstu no Karīnas (skudraruna.blogspot.com) Es esmu sistēmas bērns.

Turpinājumā atskatīsimies gan uz aprīli, gan aizvadītā gada seriāliem (izskatās, ka seriāliem tā būs tikai pirmā daļa)- Marta (kurpjukaste.wordpress.com) atskatās uz aprīli, savukārt Doronike (burtkoki.wordpress.com) atskatās uz aizvadītā gada seriāliem.

Tālāk seko divi raksti ar iespēju pazust ierakstu saišu resursos- vispirms Kaspars (laacz.lv) par namdarīšanu un ne tikai. Kā arī Evelīnas (mammassmaids.net) mājmācības resursu krātuve.

Ja kādam interesē Very Cool People koncerts Fontaine Palace, tad jāizlasa Kazhes (kazhe.lv) raksts. Andris (stacija.org) raksta par vienu, labi paslēptu koncertzāli Rīgā- Zirgu ielas koncertzāle.
Blogāres lasošie dalījušies ar vairākām izlasītām grāmatām- Mairita (gramatas.wordpress.com) par Laimas Kotas grāmatu ”Mana turku kafija”, Ritvars (ritvars.wordpress.com) par Artura Heilija grāmatu ”Vakara ziņas” un Elza (thestoryofelza.wordpress.com) par veselām divām grāmatām rakstā Lasāmgabali XXIX.

Nobeigsim apskatu ar diviem ceļojumiem- kopā ar Zani (mugursoma.lv) turpinām gājienu pa Santjago ceļu un ar Ivetu (mysicily.wordpress.com) apmeklējam Ursīno pili.