Iknedēļas divpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Tā kā tuvojas līdaku laiks, tad sāksim ar Gunāra (manalidaka.wordpress.com) rakstu par to, kas un kāpēc jāsaliek copes kastē.
Tālāk turpināsim ar to pašu aktualitāti, kas valdīja lielajos medijos- par bērniem. Šoreiz par to, ka bērnus nevajadzētu iejaukt- Viestura (vkerus.blogspot.com) raksts Neiejauciet bērnus!
Pavasaris jau kādu laiku ir uz kalendāra un pamazām arī ielaužas dzīvē. Un blogārē- Aivara (dravnieks.lv) Pavasara foto.
Kultūras dzīves baudītājiem vērts izlasīt Sigitas Paulas (sigita-paula.blogspot.com) rakstu par teātra izrādi “Iemīlējās muļķis muļķītē”.
Tepat, kultūras rindkopā par grāmatām- vispirms Bārbalas(durvjupele.wordpress.com) raksts par Līgas Ezeras grāmatu Nakts sarkanā smarža, turpinām ar Mairitas (gramatas.wordpress.com) rakstu Top 10 Otrdiena: iemesli grāmatas nelasīšanai.
No ēdamā šoreiz Līgas (happywhispers.lv) recepte Auzu pārslu putra ar banāniem un kanēli un Aijas (aijaslietas.blogspot.com) recepte Kokosriekstu našķis.
Ceļotāji mums piedāvā izlasīt savus rakstus gan par Čīles zemestrīci (Ilze- kraukle.com), gan par Sicīliešu pajūgu (Iveta- mysicily.wordpress.com).
Finišā Valtera (navigilabs.blogspot.com) raksts par meitenēm, valodu, zāli un sarunām- Es rakstu tikai tad, ja man nav jākoļī meitene un Evelīnas (mammassmaids.net) raksts par izstādi “Ko stāsta senā rakstāmspalva”.