Iknedēļas divpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Aizvadītās nedēļas blogāres apskatu sāksim ar jautājumiem no Ivetas Buiķes (ivetabuike.wordpress.com) uzdoto jautājumu- Fiktīvie darbinieki kā partiju finansēšanas avotu shēma? un sarkanakmens.wordpress.comVai visi teroristi ir musulmaņi?
Turpinājumā Jančuka (taalbrauceejapieziimes.blogspot.com) raksts (ar video) par to, kāda ir transporta Inspekcijas kontrole Polijā.
2017. gada 21. aprīlī paziņoja Latvijas Literatūras gada balvas 2017 ieguvējus un Doronike (burtkoki.wordpress.com) apkopoja visus nominantus un uzvarētājus rakstā Literatūras gada balva 2017.
Turpinot par literatūru vērts ieskatīties sekojošos rakstos- Janas Veinbergas (janaveinberga.wordpress.com) raksts par grāmatu Strupceļš, Inta (asmodeus.lv) raksts par fantastikas klasiku- Marsiešu hronikas un Māras Bitānes (valkiira.wordpress.com) izlasīto grāmatu Gadsimtu gudrības mūsdienu pasaulē.

Blogāres kulināro daļu aizvadītajā nedēļā papildināja bloga vidusjurasvirtuve.blogspot.com recepte Makaronu salātiem ar tunci un dārzeņiem Vidusjūras gaumē un Aijas (aijaslietas.blogspot.com) recepte- Gaisīgā Pavlova.

Inuta (bosforazvaigzne.lv) mums piedāvā iepazīties ar Gebiz ciemu un Uçansu ūdenskritumu. Savukārt Alīna (sapnumedniece.lv) mums sniedz 10 padomus kā tikt pie labākām ceļojumu fotogrāfijām.
Punktu pieliksim ar Madaras (pukuzirnis.blogspot.com) pavasarīgo noskaņu rakstu par to, ka pavasaris sākas ar zaļiem vitamīniem.