Iknedēļas divpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Tā kā tuvojas Lieldienas, tad sākam ar rakstu, kas publicēts cepam.lv5 vienkāršas un interesantas idejas Lieldienu galdam.
Ja jau par galdiem sākām, tad turpinām ar Lindas (lindasvirtuve.lv) recepti ”Vistas spārniņi sojas un medus mērcē”.
Pamazām no gastronoma pārvācamies uz grāmatnīcu. Un tur par kādas grāmatas prezentāciju raksta Anete (happynorelle.wordpress.com)- Artūra Bērziņa grāmatas ”Visuma vērpēji” prezentācija. Vēl blogāres literārajā daļā var lasīt Maijas (domgraudi.blogspot.com) sagatavoto rakstu par Kurta Vonnegūta grāmatu ”Kaķa šūpulis”. Literāro daļu nobeigsim ar Doronikes (burtkoki.wordpress.com) subjektīvo grāmatu jaunumu rakstu.
Kultūras baudītājiem noteikti interesētu Kazhes (kazhe.lv) raksts par Sniedzes Prauliņas koncertu Nacionālaja Bibliotēkā un Sigitas Paulas (sigita-paula.blogspot.com) raksts par Valmieras teātra izrādi ”Smaržo sēnes”.
Tālāk divi emocionāli raksti- vispirms no Ilzes Viņķeles (ivinkele505.wordpress.com) par piedalīšanos raidījumā ”Preses klubs” un no Kristīnes (vardotaja.blogspot.com) par to, kas nospiež sirdi latgalietim.

Turpinājumā ne tik emocionāli, bet kaut kas ar emocijām saistīts- Kaspara (laacz.lv) raksts ”Pilnmēness (un tā imaginārā ietekme)”.
Nobeigsim apskatu ar Ernesta (gimenesmaja.wordpress.com) rakstu par izvairīšanos no kaitīgiem īrniekiem mājās- Leģionella, leģionāru slimība un energoefektivitāte un Igora (miesnieks.com) ainiņām no bērnības.