Oriģinālnosaukums: Future World
Valsts: ASV
Žanrs: Zinātniskā fantastika
Režisori: James Franco, Bruce Thierry Cheung
Lomās: James Franco, Suki Waterhouse, Jeffrey Wahlberg, Snoop Dogg, Lucy Liu, Milla Jovovich
Gads: 2018

Par filmu-
Postapokaliptiskā nākotnē cilvēki ir izmētāti nelielās kopienās un katrs dzīvo kā grib. Vienā šādā kopienā valdniece ir sasirgusi un viņas dēls uzzina leģendu, ka aiz tuksnešainajiem klajumiem ir zeme, kurā atrodamas zāles, kas spētu izārstēt māti. Dēls nolemj riskēt ar savu dzīvību un dodas šajā bīstamajā ceļā, lai glābtu māti.

Lai izvēlētos kādu filmu skatīties pietiek palasīt atsauksmes vai aktieru un režisoru sarakstos ieraudzīt kādu mīļu vai populāru vārdu. Dažreiz ar to pietiek, lai noskatītos. Bet ir reizes, kad ar to sanāk baisi iegrābties. Šoreiz sanāca pēdējais. Aktieri un žanrs lika domāt, ka būs jauka pasaka. Bet rezultātā bija smaga vilšanās un pamatīga neizpratne- kāpēc šiem aktieriem ir jāņem dalība K līmeņa filmās?

Karu un robotu konfliktu nomocītā nākotnē cilvēki ir izmētāti pa visu pasauli un nelielās kopienās vada savu dzīvi. Bet kā jau vienmēr- kādam ir vēlme konfliktēt. Gan prieka pēc, gan arī, lai izmantotu citus cilvēkus.
Kādā kopienā sasirgusi valdniece un viņas dēls nolemj doties uz attālu zemi, kur, kā viņš dzirdējis, varot atrast zāles savai mātei. Ceļš ir nezināms un bīstams, tāpēc viņam palīgos piesakās vēl pāris kopienas locekļi un viņi ar motocikliem dodas bīstamajā ceļā cauri tuksnešainajām zemēm.

Filma ir absolūta katastrofa visos iespējamos līmeņos- aktieri spēlē atbaidoši (visi), sižets ir murgs, režisors te nav manāms, fons ir izcili vājš. Dialogi, cīņas, loģika, saprāts, …. to te nebija. It kā skatoties visu laiku galvā ir doma, ka jāslēdz ārā. Bet tajā pat laikā jārunā sev pretī- nu nevar būt, ka filma ir tāds mēsls, gan jau tūlīt sāksies visa sāls un esence, kas filmu ne tikai izglābs, bet arī liks to godā celt. Ak es naivais!
Filma tikai tiem, kuri vēlas sevi ekrāniski pamocīt vai arī ierakstīt savā kinoskatītāja CV ka noskatījies visas filmas, kurās tēlo Mila Javoviča vai Lūsija Liu. Bet jārēķinās, ka šī būs visnelietderīgāk pavadītā pusotra stunda jūsu dzīvē.

Filmas vērtējums: 1/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.