bloga_tema_1.JPG

Tā, beidzot esmu nobriedis , tam ko jau teicu dažas dienas atpakaļ- sakarā ar manām domām par neapmierinošo bloga izskatu, mainīšu tā ārējo veidolu. Saturiski jau ar sanāks šo to pamainīt- vienu nāksies izmest, citu atkal pielikt, bet lielos vilcienos (un mazos tramvajos) izmaiņu nebūs tik trakas. Vismaz es tā domāju.
Pagaidām es mēģinu pielāgot jauno tēmu savam blogam (paldies Onkulim par ieteikumu darboties caur pluginu) un ceru, ka vienā brīdī pār mani nenāks atklāsme, ka arī šī tēma man nederēs (nepatīk man tā mainīšanās).
Šobrīd process ir cepšanās stadijā un mēģināšu rīt to uzlikt galdā kā gatavu produktu. Protams, tas neizslēdz iespēju šim cepumam vēlāk klāt pievienot nelielus garnējumus, lai labāk izskatās un garšo. Ceru, ka manas pavāra prasmes būs gana, lai šo visu nepiededzinātu.
Tāpat ceru, ka bloga apmeklētāji būs saprotoši un pievērs acis uz kādu nenoķertu kļūdiņu. Protams, ka drīkst arī ar pliku pirkstu bakstīt un rādīt tās vietas, kuras prasās būt izlabojamas vai pilnveidojamas, vai arī likvidējamas.
Klāt pievienotajās bildēs var redzēt nelielu daļu no topošā izskata

bloga_tema_2.JPG

bloga_tema_3.JPG

bloga_tema_4.JPG

bloga_tema_5.JPG