Iknedēļas ducis (šoreiz gan velna ducis) rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Šoreiz, pārmaiņas pēc sāksim ar finansēm- Toma raksts par jaunu pensiju draugu kopu ”Skaļi pret banku nejēdzībām, jeb – INDEXO uzsāk darbu”, kā arī Latvijas Bankas monētu internetveikala atvēršana.

Aizvadītajā nedēļā grāmatu lasītāji bija pacentušies godam un man bija grūti izlemt, kuras grāmatas iekļaut blogāres apskatā, jo visas nesanāktu ielikt. Tāpēc izvēlējos drošo un godīgo ”uz dullo”:
Ritvars izlasīja ”Prūši karā ar likteni”, no Inta ir raksts par grāmatu ”Ciemos fantāzijas zemē”, Ivita izlasīja ”Mulejs” un Iveta uzrakstīja par grāmatu ”Jēzus bērnība”.

Arī no kulinārajiem jaunumiem ir vairākas receptes- rabarberu saldējums no Lindas, žāvētu plūmju un vītināta šķiņķa rullīši no Ivetas un aukstā kafija – frappé no Tējtasītes.

Ceļotāji šajā nedēļā aizved savus lasītājus uz sāls terasēm kalnu ielokā 3200m augstumā, 30 km pārgājienu “Līgatne-Sigulda” un “Jaani päev” Igaunijā.

Un nobeigsim ar Valkīras secinājumrakstu par laivošanu- Pusnopietni, puspajokam – pieci secinājumi pēc laivu brauciena.