Iknedēļas ducis rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Sāksim ar labām ziņām monētu kolekcionāriem- Latvijas Banka šogad plāno izlaist 2 monētas, kas veltītas Latgalei un Kurzemei.

Turpināsim šoreiz ar ēdamrakstiem. Un sāksim ar rakstu par piedzīvoto Trīs pavāros.
Tepat, pie gastronomiskās rindkopas, turpināsim ar vasaras saldo ēdienu no Aijas.
Ar ēdamiem rakstiem šoreiz labi sasaucas grāmatu raksti, jo Sibillas blogā ir raksts par zarnu šarmu. Un ja jau grāmatas sākās, tad arī turpinām uzskaitīt rakstus par tām- Evija raksta par grāmatu ”Puspasaule”, Arnis raksta par sērijas ”Mēs. Latvija, XX gadsimts” grāmatu ”Tur” un Elza par burvīgo grāmatu jaunākajiem lasītājiem ”Tur aiz stacijas ir jūra”.

Ja vēlies ceļot, tad noteikti dodies uz Alīnas blogu un iepazīsties ar informāciju par konkursu. Gadījumā, ja domā ceļot tepat pa savu tēvu zemi vai pat pa tēvu sētu, tad var palasīt Zanes pārdomas. Gadījumā, ja interesē Sicīlija, tad noteikti ir jāapskata Ivetas raksts par Kakamo cietoksni.

Nobeigsim apskatu ar diviem dzīvnieku pasaulei veltītiem rakstiem- Uģa raksts par tīklblkašu sugas atrašanu un Ata raksts par cilvēcīgo cirku.