Iknedēļas ducis rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Lai arī pašvaldību vēlēšanas aiz muguras, atskaņas nebeidz rimties. Ritvara blogā viena šāda atskaņa- 2017. gada Rīgas vēlēšanu pamatkarte.

Nākamā aktuālā lieta ir siltā laika blakusprodukts- saule un ādas aizsardzība no tās. Par to Līgas rakstā Viss, kas jāzina par ādas aizsardzību no saules.

Turpināsim ar lasītāju sarūpētajām grāmatu atsauksmēm- Ivita raksta par grāmatu Karš visu norakstīs: 31.armijas virsnieka sakarnieka atmiņas 1941. – 1945., Bārbala par grāmatu Maņuņa, Ingas rakstā gan par pašu grāmatu (“How to Develop Self-Confidence & Influence People by Public Speaking”), gan arī atziņas par publisku uzstāšanos.

Tālāk maza uzkošana- Lindas blogā kēksa ar rozīnēm ”Auseklis” recepte un Sigitas blogā Rabarberu biezpienkūkas (bez miltiem) recepte.

Iesaku izlasīt arī Viestura rakstu par meža izciršanas pamatošanu un Zanes rakstu par viņas lekciju visprasīgākās publikas priekšā.

Ceļojumu sadaļā šoreiz tikai viens raksts- par nākamā gada Itālijas kultūras galvaspilsētu Palermo.

Tējtasītes blogā maija kopsavilkums– var atskatīties uz redzēto, lasīto un piedzīvoto.

Un nobeigsim ar Ata Lejiņa pāris atziņām par Igaunijas piemēru.