Saskaitīju cik tad blogārē ir blogu- man sanāca 343. Laikam te būtu jāsaka, ka nedrīkst ticēt tiem, kuri saka, ka blogi ir miruši un to skaits samazinās. Bet pirms teikšanas laikam vajadzētu izskriet vēlreiz cauri šim sarakstam un pārliecināties cik no tiem ir aktīvo (rakstījuši pēdējā gada laikā). Lai gan- ik pa laikam parādās arī jauni rakstītāji un nedēļas blogāres apskatiem rakstu izvēles netrūkst. Vienīgi- dažiem blogiem RSS nav vai nestrādā.
Tad nu jauna nedēļa ar jaunu duci rakstu no vietējās blogāres:

Ko teikt cilvēkam, kurš cīnās ar depresiju?– Gadījumā, ja trūkst padomu, ko teikt un ko darīt ar depresijas māktu personu, tad var iemest aci Daiņa rakstā.

Bērni mirst badā un sadeg, bet eksprezidente iegūst elitāru kapa vietu.– Laikam šo aizgājušā nedēļā visi, kuriem nav bijis slinkums, šuta un elsa. Nezinu gan, vai maz rakstu lasīja. Bet, kā mēs visi zinām- tas, viedokļa paušanai, nav svarīgi. Īstenībā, tur nekā no tās sašutuma vētras nav.

Zinātnes popularizēšana apdraud pašu zinātni?– Janas pārdomas par to cik grūti būt zinātniekam un cik grūti ir savu nodarbi popularizēt sabiedrībai.

Prison break 5 sezona atgriežas tv ekrānos– droši vien seriāla kvēlākie fani sajūsmā lauž krēslus. Kā nekā aprīlis sola deviņu sēriju prieku atkalsatikties ar vecajiem cīņubiedriem.

Alternatīva vaimanoloģijai– ja esat paguruši vaimanāt paši vai klausītis citu vaimanas, tad Toma rakstā var smelties kādu labu padomu un varbūt pavērt kādu jaunu horizontu.

Irāna 15.11.-23.11.2016. Piektā diena– ceļotāju un ceļojumu aprakstu mīļotājiem ir iespēja palasīt kā ceļojas pa Irānu.

Par virsnieku uzrunām zemessargiem– kā virsnieku uzrunas uztver paši zemessargi. Un kādām tām vajadzētu būt (patika pēdējais teikums- Tādai ir jābūt motivējošai uzrunai. Ar pautiem!
Nevis “paldies, ka atnācāt nomirt”.)

Atpakaļ “Tvinpīkā”– Vai maz ir kāds cilvēks, kuru neuzrunāja Tvīnpīka? Un vai ir kāds, kurš nevēlētos atgriezties tajā pasaulē?

Mišela Velbeka “Pakļaušanās”– aktuāla grāmata, kas deva aktuālu teātra izrādi. No manas puses ar ieteikums izlasīt grāmatu.

Solārās enerģijas mīti un finanšu realitāte- ja ir doma uzstādīt savā saimniecībā saules kolektoru, tad par ļaunu nenāktu iepazīties ar citu viedokli.

Dravnieka gads- otrā puse– ja kādam interesē kā dravniekam paiet gads, tad Dravnieka blogā var redzēt gada otro pusi (ar bildēm un komentāriem).

Aizliegtais vai atļautais paņēmiens!– Priestera viedoklis par LTV raidījumu un piedalīšanos tajā.