Nedaudz laikam būtu jāatskaitās par to, kas notiek teicieni.lv dārziņā, lai kādam nav netīšām jāpadomā, ka tur viss nīkuļo.

Lēnā garā tur ir iekrājušies jau vairāk kā 1000 teicieni un tāpēc nolēmu, ka pienācis laiks ar gmetrix.lv palīdzību padarīt statistiku nedaudz publiskāku. Interesenti var iemest aci šajā sadaļā.

Uztaisot nelielu rezumē par šo laiku (5 mēneši) varu teikt, ka tāpat kā līdz šim lauvas tiesa apmeklētāju nāk no meklētājiem (apm. 90%), vidēji pavadītais laiks teicieni.lv turas virs 5min un ‘’bounce rate’’ pamazām samazinās līdz 25%, iepriekšējo 32% vietā.

Pēdējā mēneša laikā teicieni.lv bija apmeklēti vairāk kā 7000 reizes un kopā aplūkotas 48000 lapas (pageviews). Tāpat pēdējā mēneša laikā iezīmējas tendence stabilizēties apmeklētāju skaitam virs 200 apmeklētājiem dienā (zemākais punkts bija mēneša sākuma brīvdienās- 107. Augstākais- 328 apmeklētāji pa dienu).

Šajos piecos mēnešos apmeklētāju rekords tika sasniegts 23.martā, kad teicieni.lv apmeklēja 571 apmeklētājs.

Nelielās atskaitītes nobeigumā piebildīšu, ka ir nākušas klāt divas jaunas kategorijas (tosti un merfija likumi) un padomā vēl ir pāris kategorijas, kas varētu papildināt teicienu krājumus.

Nākotnes plāni joprojām ir tādi paši- turpināt palielināt teicienu skaitu.