Varu beidzot priekā iesaukties- es neesmu aizmirsts! Arī par mani ir atcerējušies! Paldies, paldies!Par ko prieks? Par nupat saņemto ziņu savā kabatas tālrunī: 

Apsveicam! Jūs esat laimējis 200Ls telefona sarunām! Lai aktivizētu savu laimestu lūdzam zvanīt akcijas ‘’Laimīgā karte’’ info daļai- 27605733. Jūsu Tele2.

Sūtītāja Nr ir +37127605733.
Visvairāk man prieks par to, ka Tele2 piedāvājas kļūt par manu vai jau arī ir mans. Tikai nelaime tāda, ka es vairs neesmu viņu- jau kādu laiku esmu laimīgi ticis no viņiem vaļā. Otrs prieks par to, ka pārbaudot iekš numuri.lv sūtītāja numuru, redzam, ka tas atrodas zem ‘’BITE Latvija’’. Izskatās pēc pajoliņu rasola ar muļķīgu mērci. Var jau būt, ka kāds pazvana uz info daļu, un kas tālāk? Piedāvājums nopirkt atjaunošanas karti tālrunim? Negribētos ticēt, ka vēl ir tik naivi cilvēki, kas domā, ka kāds vēl ir tik naivs, lai uzrautos uz tik naivu apmuļķošanu.
Atzīšos ir neliela interese- kā gan mani mēģinās apjāt? Kādi paņēmieni sūtītājam ir azotē? Kādi verbālie epiteti sildīs manu ausi un nopūderēs smadzenes?
Bet ja nu otrā galā atskanēs – ‘’davai’’, ‘’močī uz kiosku’’? Vai vēl trakāk- ‘’nazavi kod’’? Tad manu prieku un sajūsmu nomainīs vilšanās. Labāk nezvanīšu.