monopols1.JPG

Jau labu laiku internetā ir novērojama latviešu kopības sajūta un mērķtiecīgās rīcības rezultātā Rīgai jau var paredzēt vietu uz Monopola dārgākās ielas (šeit var redzēt līderus). Pierādījums, ka ja labi grib, tad var. Nedaudz nokaunoties, varu atzīties, ka tikai vakar pieslēdzos balsotāju rindām (to var izdarīt šeit), bet galvenais jau ir rezultāts- Rīga ir astotajā vietā. Labi, pietiks par Rīgu, to jau blogi ir pietiekami apskatījuši un tāpat vēl turpinās apskatīt līdz pat balsošanas beidzamajai dienai.

Tagad derētu padomāt par brūno krāsu. Kāpēc līdz šim nav izskanējis priekšlikums (ja ir, tad es atvainojos par savu nezināšanu un atkārtošanos) ka Latvijai vajadzētu vēl vienu pilsētu uz Monopola lauciņa?

 

monopols2.JPG

Cik es saprotu, tad brūnās krāsas lauciņi ir paredzēti tām pilsētām, kuras būs populārākās no papildus izvirzītajām. Tas nozīmē, ka Latvijai ir vēl viena iespēja ierakstīt kādu no savām pilsētām šajā spēlē. Viss, kas ir nepieciešams vajag vienoties visiem par vienu pilsētu, kuru kopīgiem spēkiem iecelt šajā papildus izvirzīto pilsētu divdesmitniekā, par kurām balsošana sāksies 29.februārī.

Ja drīkst, tad es izvirzītu Liepāju.

Manuprāt, šī pilsēta ir pelnījusi piedalīties šajā spēlē un varētu nopietni pacīnīties par savu lauciņu. Protams, varētu joka pēc iebalsot Antiņciemu (nekā personīga, nevienu negribu aizskart), bet tas nebūtu korekts solis no mūsu puses.

Tā kā, ja tautieši ir ar mieru cīnīties par Liepāju, tad aiziet! Redzot Rīgas lielo kāpienu, domāju, ka arī Liepājai tas ir pa spēkam.