Tā kā vajadzība joprojām spiež meklēt jaunu OCTA polisi, tad meklējumi turpinās, jo līdz esošās polises derīguma termiņam palikušas vien dažas dienas.

Iepriekšējā rakstā jau izvilku dažus ciparus un arī klonētajā rakstā iekš orb bija diezgan liela diskusija sanākusi, tāpēc nolēmu apciemot savu līdzšinējo apdrošinātāju klātienē, lai redzētu kādi cipari sanāk uz vietas. Tante otrpus galdam uzreiz pateica, lai nesteidzoties, jo no 20.aprīļa polisēm kritīs cenas un būs vēl izdevīgāki cipari. Nekritīs (vai pat celsies cenas) tikai atsevišķām autiņu grupām- lieli motori, bmw utml (tā teica tante otrpus galdam). Protams, es izlēmu nesteigties :)

Tā kā šodien ir minētais datums, tad pārbaudīju OCTA kalkulatorus vēlreiz. Arī līdzšinējā apdrošinātāja mājas lapā pārbaudīju vai būs jaunie cipari. Un jāsaka, ka tante nemeloja- iepriekš rādīto 67,91Ls vietā, tagad ir 53,23Ls. Turpat arī ir piebilde, ka pērkot internetā polises cena būs vēl mazāka (joprojām nevaru tur savadīt savus datus, lai pārliecinātos par cik mazāka).

Ātri izskrēju caur pārējo kompāniju mājas lapām un nemanīju kādas atšķirības starp iepriekšējā rakstā esošajiem cipariem. Laikam jāpagaida līdz pēdējai dienai ar domu, ka gan jau vēl kāds pacentīsies samazināt cenas. Pagaidām izskatās, ka palikšu pie līdzšinējā apdrošinātāja (ERGO).

Vēl varētu piebilst mazu piebildi par regresa prasībām (izskanēja komentāros pie klonētā raksta):

Kā tante otrpus galda minēja- regress ir iespējams tikai trijos gadījumos (nezinu vai tas ir visās kompānijās, bet ERGO tā esot):
– ja autovadītājs ir bijis narkotisko vielu iespaidā;
– ja autovadītājs ir bijis alkohola reibumā;
– ja autovadītājs nav laicīgi iesniedzis saskaņoto paziņojumu (ja tāds tika aizpildīts).