Laikam esmu slikti meklējis un klausījies/skatījies, jo šādus saukļus un lozungus nemanīju. Nesen, sakarā ar Tibetas apspiešanu, diezgan aktīvi panesās doma par Ķīnas preču ignorēšanu, kas, manuprāt, ir neiespējamā misija. Varbūt tikai bāleliņš pelēkos vadmalas svārkos, kuram ir naturālā saimniecība dziļos mežos, var mierīgu sirdi parakstīties, ka viņš ir brīvs no Ķīnas precēm. Latvietis vulgaris šādu uzdevumu neizpildīs.

Šobrīd, šādu pat preču ignorēšanas kampaņu ir pelnījusi Krievija- karš un agresija pret Gruziju ir labs iemesls šādām aktivitātēm. Un šo misiju būtu vieglāk izpildīt (ja neskaita energoresursus).

Tāpat arī Gruzijas preces būtu pelnījusi kādu īpašu vietu mūsu iepirkuma ratiņos- pārmaiņas pēc no Kalifornijas vīniem pāriet pie Gruzijas vīndaru veikumiem. Arī Boržomi minerālūdens, ”pateicoties” krievu armijas bombām, drīz būs deficīts veikalu plauktos. Gan jau vēl veikalu plauktos varētu atrast ko noderīgu no Gruzijas, bet galvenais jau būtu pats process- labs žests un atbalsts Gruzijai. Tik nez kāpēc šādas aktivitātes nemana. Varbūt katrs klusībā jau tā cenšas rīkoties?

bilde