horoskopi.JPG

Mežāzis-
Šis mēnesis jums solās būt ļoti ražens- būs daudz raksti un komentāri. Mēneša pirmajā pusē ir sagaidāma lielāka spamotāju aktivitāte, tāpēc jau laikus meklējiet kādu pretlīdzekli. Pēdējā dekādē zvaigznes nostāsies ar pēcpusi, tāpēc raženais laiks beigsies un arī raksti kļūs depresīvi.  

Ūdensvīrs-
Mēnesis iesāksies ar necerēti lielu pieaugumu jūsu RSS lasītājā, lai arī nebūsiet vēl neko uzrakstījis. Uzmanieties no pareizrakstības kļūdām- var sanākt divdomīgi teksti, kuri vēlāk būs jānožēlo. Ja nu tomēr kļūdas būs, tad tā ir zīme, ka jums jāpārprofilējas uz seksuālo novirzienu blogu. 

Zivis-
Labāk atmetiet blogot- nav vērts. Vismaz uz šo mēnesi. 

Auns-
Aunam piestāv stūrgalvība, tā būs šī mēneša devīze- jūs stūrgalvīgi rakstīsiet rakstus, bet lasītāji stūrgalvīgi tos nekomentēs, lai arī viņiem to ļoti gribēsies.
Grūtā brīdī starp komentāriem var parādīties ciemiņš no kādas eksotiskas zemes- tikai nesajauciet to ar spamu. Tas var pavērt starptautisku popularitāti. 

Vērsis-
Nejutīsi sevī nekādu pārliecību, tāpēc blogā valdīs pustukšītis- reti raksti, vēl retāki komentāri, reti šķidra statistika.
Pēc Marsa atrašanās ekvinokcijā lietas var mainīties, un beidzot parādīsies iemesls savu statistiku publicēt publiskā telpā- vairs nebūs jākaunas. 

Dvīņi-
Ar steigu jānomaina bloga tēma! Tikai neņemiet pirmo, kas patīk, izvēlieties otro, vai labāk pat trešo. Tas dos cerību noņemt ļaunu aci. Ir jāizvēlas rakstīt mazākus rakstus, bet biežāk. Ir iespējams, ka palielināsies RSS lasītāju skaits.
Ja sāk trūkt idejas rakstiem, tad nekautrējaties prasīt padomus vecākiem- viņi neatteiks. 

Vēzis-
Saturns visu mēnesi būs nostājies vēzī, kas ļaus izbaudīt patīkamos slavas mirkļus. Protams, ir jātur acis un blogs vaļā, lai noķertu laimīgo mirkli.
Pēc slavas var nākt kritiens un depresija, kas var pārvilkt svītru rakstu idejām, bet neskumstiet- vēl paliek iespēja izmantot blogeru iecienīto: ‘’tajā blogā bija rakstīts….’’. 

Lauva-
Kārtējā blogu statistikas mērīšanas kampaņā jūs negaidīti atradīsieties labākajā trijniekā. Piesargieties no apkārtējo skaudības un nenovīdības.
Neizturot apkārtējo spiedienu, par tevi mēneša beigās visi būs aizmirsuši. Pat spamboti nevēlēsies vairs atstāt savus komentārus.  

Jaunava-
Par tevi interesēsies reklāmas kompānija, kas grib izvietot blogā reklāmu. Ir jāatjauno komentāru melnais saraksts.
Katrs tavs komentārs citā blogā var atnest desmit citus komentārus savā blogā, tikai tie visi var nebūt draudzīgi.
Mēneša pēdējā dekādē tavs blogs var tikt pievienots vairākiem blogruļļiem. 

Svari-
Būs ražīgs mēnesis ar idejām rakstiem, taču nedrīkst vilkt garumā ar publicēšanu- idejas var aizlidot pie citiem ātrāk. Nebēdājiet par pagātni, vairāk spēkus veltiet nākotnei, jo tur redzama spoža slavas saulīte.
Sargiet veselību, jo nekas nav sliktāks par slimu blogeri. 

Skorpions-
Šomēnes ar lielu rūpību ir jāizvēlas kurus blogus lasīt un komentēt, bet kuros tikai komentēt. Nemēģiniet aizskart kāda uzrakstīto- tas var nākt desmitkārtīgi atpakaļ.
Rudens ir ražas laiks, tāpēc sagaidāmi pirmie ienākumi no reklāmas izvietošanas- vismaz 24 santīmi.  

Strēlnieks-
Ja kāds jūsu blogu nolamās par nederīgu, bet nemēģiniet strīdēties pretī- viņam taču ir taisnība.
Viens lecīgi provokatīvs raksts, ja tas tiks publicēts mēneša priekšpēdējā dienā, spēs noturēt interesi par jūsu blogu uz visu atlikušo septembri.