Laikam pārlieku bieži man sanāk pieminēt ar auto saistītas lietas, bet ko padarīsi- patīk dalīties ar Jums savos iespaidos. Nedomājiet, ka es katru epizodi uzreiz speru laukā, es ciešos. Ticiet man- ciešos, un tikai reizumis ierakstu kādu rindkopu. Laikam nāksies ieviest jaunu sadaļu par auto notikumiem :)

Kas tad nu atkal? Nekas īpašs- piedzīvoju mēģinājumu samērīties ar loc… ar auto uzrāvienu, jaudu, potenci vai kānukatrstosauc.

Ievads situācijā- stāvot pie luksofora sarkanā signāla divi autiņi blakus, katrs savā joslā. Iedegās dzeltenais un nu spiež pa pedāļiem, lai izrautos līderos, kurš būs ātrāks, jaudīgāks, smukāks un šķīstāks.

Atzīšos, man tas sanāca pavisam netīšām- biku steidzos un pie dzeltenā uzsāku braukt. Nezinu vai sanāca ātrāk kā citas reizes, bet pamanīju, ka man blakus joslā viens mēģina apsteigt. Tā pati mašīna, kas stāvēja man blakus krustojumā pie sarkanā signāla, cenšas parādīt, ka ir labāka, ātrāka utt. Tās automašīnas (tas bija chrysler) šoferītim šie centieni izskatījās izmisuma pilni un smieklīgi. Aš palēkdamies centās tik man garām, bet nekādi nesanāk. Vēlme ir, bet draudziņš (es domāju mašīna) šoreiz pievīla. Jā viņš tika garām, kad es jau braucu uz 55 (resp., maksimālais atļautais). Nu skaidrs, kādam vienmēr ir jāsteidzas vairāk par tevi, tas jau it kā ir zināms, tāpēc nepievērsu šādam lēcienam uzmanību.

Kādu brīdi braucot aiz šā autiņa (vajadzēja visiem pārkārtoties vienā joslā), pie nākamā krustojuma šis speciāli pārkārtojās blakus joslā, lai atkal mēs abi būtu pie luksofora blakām. Laikam puikam kremt, azarts vai aizskarta pašcieņa. Nu ko lai saka, es esmu gonkošanas pretinieks, kur nu vēl uzķertos uz šādām provokācijām- mierīgi sagaidīju zaļo signālu un cik vien mierīgi varēju turpināju braukšanu. Lieki piebilst, ka kraislerīts jau pie dzeltenā signāla bija nomainījis stūri uz mazo sporta stūrīti, uzlicis kasku, baltā pilota šalle un aiziet- pa pedāļiem.

It kā varētu teikt, ka viss beidzās- kraislers aizbrauca, vairāk nesatikāmies un lūk, arī pasaka ir galā. Tikai palika viens mazs jautājums- kāpēc vajag pie luskofora mēģināt pierādīt pilnīgi svešiem cilvēkiem, sava auto pārākumu pār viņējā (muļķībām par adrenalīnu neticēšu)?