Otrais raunds jau pamazām noslēdzas un ir palikusi tikai viena nedēļa, kurā noskaidrosim balvu ieguvēju. Rezultātus (pirmo sešinieku) uz šo brīdi var redzēt zemāk esošajā tabulā.

Manuprāt, jautājumi šajā raundā nebija ne grūti, ne sarežģīti. Laikam daži bija padevušies āķīgāki, kas dažiem sabojāja kopējo rezultātu. Tā kā ar jautājuma atbildēšanu nav jāsteidzas, tad, ja nav pārliecības par savām zināšanām, es ieteiktu labāk pārbaudīt katru atbildes versiju, lai rezultātā nesanāk ‘’mīnuss 2’’.

Pašlaik pamazām tiek gatavoti jautājumi uz nākamo raundu un arī balva ir piemeklēta, tā kā konkurss turpināsies un tie, kuri neuzspēja/nevarēja izlemt/nogulēja vai arī kuriem nepaveicās šajā spēles posmā, var sākt droši gatavoties.

Lai būtu vieglāk spēlētājiem sekot līdzi savai spēlei un konkurentiem, nākamajā posmā būs redzama kopvērtējuma tabula, kurā būs redzami spēlētāji un viņu iegūto punktu skaits.

Lai vieglāk orientētos spēlē, tad būtu vēlams izlasīt noteikumus, varbūt tas ļaus izvairīties no kādām neskaidrībām. Ja tādas rodas, vai ir kādi citi jautājumi, tad droši var rakstīt.

Ir vēl viena doma, par apkopojošas tabulas izveidošanu (sākot ar šo (otro) raundu), kurā būtu redzams visu spēlētāju kopvērtējums. Ja spēlētāji tādu gribēs redzēt, tad tāda būs, ja nē tad tā paliks tikai manā lietošanā.

Kā jau raksta sākumā tika minēts- tabula uz šo brīdi:

vārds

punkti

vieta

Raitis

15

1

woolcan

9

2

rooc

8

3

Toms

7

4

sencis

6

5

simbel

5

6