Ir noslēdzies pirmais mēnesis, precīzāk četras nedēļas, kopš aizsāku savā blogā jaunu sadaļu ‘’Tests’’. Katru nedēļu saskaitot punktus tika noteikti nedēļas pirmais trijnieks.
Pēdējās nedēļas goda pjedestāls izskatās šādi:

vārds

punkti

vieta

Toms

9

1

sencis

7

2

Onkulis

6

3

Raitis

6

3

Tagad saskaitot šo četru nedēļu iegūtos punktus iegūstam šādu ainu:

vārds

punkti

vieta

Toms

36

1

onkulis

31

2

kastrolis

22

3

Sencis

21

4

Raitis

19

5

Ar uzvarētāju jau sazinājos un par balvu nodošanu vienojāmies.
Tie, kuri neredz sevi šajā tabulā, bet ir aktīvi cīnījušies, nevajadzētu saskumt- jums pietrūka pavisam nedaudz, lai jūs būtu redzami šajā tabulā. Nākamreiz noteikti būs labāk, jo nākamās vietās esošajiem ir līdzīgs punktu skaits.
Šajā mēnesī nedaudz tiek pamainīti noteikumi, lai atvieglotu gan punktu skaitīšanu, gan vieglāk būtu pieslēgties kādam spēlētgribētājam, kurš ir nokavējis sākumu.
Pirmā izmaiņa ir saistīta ar nedēļas balvām- tās vairs nebūs. Paliks tikai viena, galvenā balva mēneša beigās.
Otrā izmaiņa punktu skaitīšanā- par katru pareizu atbildi pienākas viens punkts. Par katru nepareizu – tiek atņemti divi punkti.
Trešā izmaiņa ir saistīta ar otro izmaiņu- jautājums tāpat tiks publicēts no rīta, bet tā kā atbildēšanas laiks vairs nav svarīgs (punkts tiek piešķirts par pareizu atbildi vienalga cikos tā tiek sniegta), tad jautājuma publikācijas laiks var mainīties.

Ar izmaiņām var iepazīties noteikumu sadaļā.

Ceru, ka vairāk izmaiņu nebūs nepieciešams, vismaz šajā mēnesī tādu nebūs (cerams).
Tāpat arī ceru uz lielāku spēlētāju atsaucību, lai arī kādam var šķist, ka balva nav tā vēra, lai par to cīnītos, bet galvenais jau šajā pasākumā ir savu zināšanu vai veiksmes pārbaude. Balva ir tikai tāda piedeva, lai būtu labāka spēles garša.
Jautājumi paliks apmēram tādi paši- ne pārāk grūti, ne pārāk viegli. Daži ar nelieliem zemūdens akmeņiem, lai būtu jautrāk.
Beigās vēl neliela piebilde no manas puses- nevajag steigties ar atbildi, ja nav 100% pārliecības par tās pareizību. Mierīgu sirdi var sameklēt, pārbaudīt un tikai tad sniegt savu atbildi. Un nevajag skatīties uz citu sniegtajām atbildēm, ne vienmēr vairākums nozīmē arī pareizi.
Lai jums veicas!