testeris.JPG

Zem vārda (kategorijas, topošiem rakstiem) testeris slēpjas maza vēlēšanās reanimēt testa sadaļu savā blogā. Sen sen atpakaļ biju palaidis testam testa versiju, bet sanāca pārāk sarežģīti gan man, gan testētājiem. Atliku uz labākiem laikiem.
Tad, lūk- šie laiki ir pienākuši. Ar šodienu, vai precīzāk pirmdienu, kad publicēšu pirmo jautājumu, tad arī varēsim sākt testēšanas maratonu.
Pagaidām noteikumi ir tikai uz papīra, bet pavisam drīz tie tiks publicēti, lai jau pirmdien visiem viss būtu skaidrs (galvenais, lai man pašam būtu skaidrība).
Pavisam īsi, neliels noteikumu ievadkurss:
katru darbadienu tiek publicēts viens jautājums ar četriem atbilžu variantiem, no kuriem viens ir jāizvēlas kā pareizais. Par pareizu atbildi pienākas punkti, par nepareizu- nepienākas. Jautājumus centīšos publicēt no paša rīta (ap 9:00).
Katru nedēļu tiek apkopoti labāko punktu īpašnieki un labākais saņem balvu. Pēc četru nedēļu testēšanas tiek noskaidrots labākais mēneša testeris un arī viņš(a) saņem balvas. Kādas būs balvas? Dažādas, pagaidām pirmās nedēļas un pirmā mēneša balvas var redzēt pievienotajā bilžukā.
Balvas izsūtīšu pa pastu vai varēsim saskrieties kaut kur pa ceļam, kā uzvarētājiem ērtāk.
Pārējais, cerams, ka skaidrāk izklāstīts būs noteikumu sadaļā (šodien vai rītdien).