Beidzot arī es saņēmos un iepirkos pašmāju internetveikalā. Viss sanāca diezgan ātri un bez aizķeršanās- zvans pēcpusdienā un prece vakarā bija klāt.

Izskatās, ka būšu trāpījis labā veikalā- Neoshop.lv. Viss bija kā nākas- zvans-> preces pasūtināšana-> preces saņemšana. Laipni gan sarunājoties pa tālruni, gan arī saņemot preci. Varu teikt, ka man sanāca patīkama iepirkšanās.

Veikala izvēle notika pēc vienkārša principa- aplūkoju sev interesējošo lietu, salīdzināju cenas, pieplusoju piegādes izdevumus un nolēmu sākt zvanīt tiem veikaliem, kuri izturēja pirmo barjeru. Man jau galvenais bija šo mantiņu dabūt tai pašā dienā, tāpēc nolēmu apstāties pie tā, kurš apsolīs līdz vakaram atvest (vešana būtu ārpus Rīgas). Pie pirmā arī apstājos- Neoshop nemaz nebija jāpierunā, pateica, ka vakarā būs i viss. Daži maznozīmīgi jautājumi no manas puses, precizēšana un varu gaidīt savu pirkumu. Vienīgi, lai atvestu līdz Jūrmalai, nācās pieplusot Ls10 pie cenas.

Arī ar pirkumu esmu apmierināts- velotrenažieris Kettler VIGO 500. Tagad nebūs vairs slinki jāsēž dīvānā un jālūr kino, varēšu mazliet izlocīt kājas skatoties kādu filmu. Bet par pašu pirkumu varbūt kādu citu reizi, ja man būs iekrājies ko sacīt.