Kādu laiku atpakaļ biju nolēmis samazināt savā blogotēkā esošo pogu skaitu, jo piefiksēju, ka pamazām aizvien mazāk un mazāk pašam sanāk aplūkot tos blogus, kurus biju piepogājis. Kā nekā galvenā doma bija piefiksēt tos blogus, kurus informācijas akumulēšanas gadījumā būtu jāapmeklē, bet dzīvē viss ir savādāk- palielinot blogu skaitu blogotēkā, mazāk sanāk tos apmeklēt. Lielu daļu no blogiem tāpat izlasu nekur.lv un zūd vēlme tos apciemot vēlreiz.

Tāpēc nolēmu atstāt blogotēkā tikai tos blogus, kurus lasu klātienē. Ceru, ka neviens neņems pie sirds, ka viņa veikums vairs nav starp palicējiem. Es nedalu blogus labos vai sliktos, pareizos vai nepareizos. Vienkārši, kā jau teicu- paliek, tie blogi, kuri mani pieradinājuši un pārējos es lasu iekš nekur.lv.

Iemetu aci statistikā, lai redzētu vai vispār tauta interesē šī bloga sadaļa un rezultāti saka, ka interese ir: pa šo gadu tā ir aplūkota 2976 reizes, vidēji pavadot 6:36min. Daudz vai maz, tas nav svarīgi, svarīgi ir tas, ka cilvēki šeit pabija un (cerams) sameklēja sev kādu interesantu lasāmvielu no kopēja pogu klāsta.

Precīzu skaitu pirms tīrīšanas es nepiefiksēju, bet varētu būt bijis ap 80 blogiem. Šobrīd paliks vien 26 blogi (mainīgs lielums), kurus sarindoju un pievienoju burtu virtenītes nelielam priekšstatam cilvēkiem no malas.

Arī blogu resursus nācā patīrīt un palikt vairs tikai pie diviem- nekur.lv un blogtop.lv. Pārējie īsti neparāda (manuprāt) patieso blogāres ainu.