Virsraksts laikam nav gana izsmeļošs, tāpēc paskaidrošu sīkāk ko es ar to domāju.
Ir diezgan daudz blogu, kuri nesen tikai ir sevi pieteikuši, bet pagaidām vēl īsti nav ne kārotais apmeklējums, ne komentāru skaits. It kā ir ko teikt un tiek teikts, bet nav auditorijas. Saprotu, ka ne katram ir svarīgs auditorijas lielums, mežonīgs skaits ar komentāriem, bet ja nu tomēr ir vēlme atvieglot savu lasītāja piesaistīšanas sākuma stadiju, tad šis pasākums to varētu nedaudz atvieglot.
Palīdzība, ko varu piedāvāt, izpaudīsies šādi- es savā blogā uz kādu nedēļu (vai divām, atkarīgs no gribētāju skaita) ievietošu mazu reklāmu (ja drīkst to tā nosaukt) uz kādu no blogiem. Reklāma atradīsies bloga labajā malā kā attēls, kurš tālāk norādīs ceļu uz konkrēto blogu.
Tā kā manu lasītāju skaits nav rakstāms ar n-tajiem cipariem, tad nevaru solīt, ka kādam blogam apmeklējums uzkāps debesīs. Viss jau ir atkarīgs no paša bloga- ir interesanti raksti, tad būs arī lasītāji. Protams, tas ir ar laiku. Es tikai vēlos kāda bloga īpašniekam(cei) nedaudz piepalīdzēt sākumposmā un varbūt šo laika posmu nedaudz samazināt. Ja sanāks, tad būs labi, ja nesanāks- nekas slikts jau nebūs noticis. Vismaz būs mēģināts.
Lai nav lieku jautājumu, tad uzreiz pasaku- pretī man neko nevajag!
Vienīgais ko es prasu pretī ir tikai paša reklamēties gribētāja izveidots attēls- vienkārša bilde, bez liekiem zibšņiem un spīdumiem, uz kuras ir bloga nosaukums vai logo un/vai bloga devīze.
Viss izskatās un izklausās diezgan vienkārši- ja ir kādi jautājumi vai ir vēlme izmēģināt manu lasītāju pulciņā atrast arī kādu lasītāju sev, tad droši var rakstīt komentāros vai uz baltaisruncisgmailcom.