Šodien man pazvanīja meitene no Tele2 un laipnā balsī apvaicājās vai man ir laiks ar viņu nedaudz parunāt. Tā kā laiks nedaudz arī bija, tad sarunai piekritu.

Sarunu droši vien nav vērts atstāstīt, vienīgi piemetināšu, ka šoreiz sarunas biedrene bija patrāpījusies diezgan sakarīga. No citām, tāda veida sarunām, parasti paliek vai nu sabojāts vai jautrs garastāvoklis. Šoreiz paliku ieinteresēts- piedāvājums un cena bija gana interesanti, lai sarunas beigās piekristu tam, ka viņa nedēļas sākumā uzzvanīs un pārjautās par manu izvēli.

Atskatoties nedaudz vēsturē, kad priecīgu prātu un laimīgu sirdi pametu Tele2, biju izslēdzis iespēju turp vēl kādu reizi atgriezties, jo ne tarifi, ne arī attieksme (galvenokārt) galīgi ne tuvu nebija pieņemama. Tas murgs, ko man vajadzēja izbaudīt mainot operatoru, bija necieņas augstākā pilotāža.

Tagad laikam kompānija ir augusi (paldies konkurencei) un cīņā par klientu uzvaru izcīna pats klients. Vismaz šobrīd tā izskatās. Katrā ziņā no sarunas var secināt, ka man piedāvātie bonusi ir pietiekami labi, lai varētu nopietni apdomāt atgriešanos pie Tele2.

Īsumā par sasolīto:

Tarifs – Brīvais 14

Saruna 0,02Ls/min uz jebkuru tīklu (sanāk mēnesī 700min)

Iespēja pieslēgt līdz 5 tālruņa numuriem un maksāt par visiem kopā Ls2,05

Sarunas starp šiem tālruņiem bez maksas

Pārsniedzot Ls14 robežu tiek iekasēts Ls0,03 par sarunas minūti.

Gada garumā iedos bonusu- ja pārsniegs noteiktos Ls14, tad iedos atlaidi Ls3. Sanāk, ka varu runāt par Ls17 (laikam sanāk 700min un 100min) un maksāt tos pašus Ls14.

Īsziņas bija laikam par 0,05Ls, bet tā kā tās sūtu ļoti reti, tad tas cipars galvā nepalika.

Neatceros, ko vēl man sastāstīja, bet neliela sarunas daļa vēl bija par ”Brīvais 10” un …un.. laikam ar to arī mūsu saruna beidzās. Vēl tik izvaicāju par konkurentiem- Biti un LMT. Vai viņu piedāvājumu klāstā nav kas labāks (bija jādzird viedoklis par konkurentiem)? Protams, ka konkurenti zaudējot (Brīvais14 esot visizdevīgākais). Laikam vienīgā iespēja uzzināt patiesību ir pašam paskatīties savus rēķinus un tad parēķināt cik pie šāda sarunu apjoma noplēstu konkurenti. Tikai kā par nelaimi, tagad LMT mājas lapā sadaļa Mans LMT nestrādā (ceru, ka īslaicīga aizķeršanās). Man tieši tagad bija luste paspēlēties ar cipariem. Savādāk jāiztiek ar sarunā teikto- mēs jums ļausim ietaupīt vismaz 30%…

Lai vai kā, apsolīju, ka papētīšu viņu piedāvātos tarifus. Man pagaidām vēl kādu brīdi ir piesiets mazcenas tālrunis (kaut kur līdz vasarai), jo tālruņus mainu reti (manam SE K750i jau 3gadi drīz būs riņķī un nav bijusi vajadzība pēc maiņas) un no saistību uzņemšanās nebaidos. Bet nez vai tagad es ņemtu mazcenas tālruni- pārāk jau mainīgs tas tirgus un ik pa laikam uzpeld kāds kārdinošs priekšlikums pamainīt operatoru vai pieslēguma veidu.

Izskatās, ka šovakar būs kāda stundiņa jānoziedo un jāpaložņā pa Tele2 mājas lapu, lai pirmdien jau varētu parunāt konkrētāk.

P.S.
Pie reizes būs jāuzzvana LMT un jāpajautā vai viņi mani grib paturēt un vai/kā viņi var pārtrumpot Tele2 piedāvājumu.