Padošanās man uznāca vakar vakarā, kad sapratu, ka es vairs nevaru un negribu lietot nekur.lv. Nevaru un negribu, jo priekš manis tas ir palicis pārāk pieblīvēts ar to, ko es ne tuvu negribu lasīt. Pasarg Dies’, nemazākā mērā negribu aizskart Kasparu un viņa garadarbu, kuru aktīvi izmantoju cik tur tos gadu desmitus (lasi- no pašiem pirmsākumiem). Liels paldies viņam par to un ceru, ka, kaut kad maijā būs kāda jauna un interesanta nekur.lv versija, kas man patiks labāk par līdzšinējo.

Līdz šim cītīgi turējos pie nekur.lv un datordienās vairākas reizes iemetu aci šajā resursā, lai uzzinātu kas jauns notiek Latvijas blogārē. Tāpat cītīgi arī sijāju, manuprāt, nederīgos resursus no derīgajiem. Un līdz šim brīdim no kopējiem 1200 ar astīti resursiem, man nederīgajos jau sakrājies tuvu pie 800. Tas nozīmē, ka 2/3 no nekur.lv man ir liekas!

Trakākais, ka arī derīgajā 1/3 es uzraujos uz jau vairakkārt izkultu salmu saturu. Un uzraujos arī uz prastu seksuālo fantāziju lidojumu pierakstiem. Neesmu nekāds puritānis, bet man, maigi sakot, neinteresē citu seksuālās dzīves detaļas. Saprotu, ka nekur.lv ir resurss, kur tiek pievienots viss un tad lasītājs izvēlas lasīt vai nelasīt (bloķēt), bet man tas paliek nedaudz pa grūtu. Labāk gribētu tā, ka pats varētu izvēlēties no ”Jaunie avoti” sadaļas kuru pievienot un kuru nē. Un ja vēl būtu tādi palīgi, kā ”vairāk pievienotie šonedēļ” vai kas tamlīdzīgs, tad būt pavisam feini. Ja vēl būtu kāds tematisks dalījums… labi, labi- aizfantazējos.

Tāpēc nolēmu pamainīt blogu lasīšanas paradumus un priekš Latvijas blogāres aktīvāk izmantot google reader sniegtās iespējas. Ja jums tuvākajās dienās RSS lasītāju pulkam pieskaitās viens lasītājs, tad ziniet- es jūs lasu :)

Lai nepalaistu garām nevienu interesantu rss avotu es, šīs nedēļas laikā, pāršķirstīšu nekur.lv jaunpievienotos blogus un tos, kas palikuši sadaļā ”manis lasītie” un tad laikam iziešu no nekur.lv ārā un aizvēršu durvis. Klusi, mierīgi un ar mazu cerību uz treknākiem laikiem.

Ja jums ir zināms kāds labs resurss, kuru būtu vērts pievienot rss sarakstam (paša, saša vai kā savādāk), tad nekautrējaties un atgādiniet man to. Apsolu, ka pievienošu visus jaunos un nedzirdētos (kā arī vecos un pārbaudītos), kas parādīsies komentāros zem šī raksta. Nevaru solīt, ka tie tur paliks mūžīgi, bet tas jau viss atkarīgs no konkrētā avota satura.